Od sutra veće penzije: Primanja 1,7 miliona penzionera u Srbiji biće povećane za devet odsto

Ostavite komentar


  1. Velika hvala Vučiću što će moja penzija narednih dana porasti za 1000 din,a nekima 15 i više hiljada.Prosto ne mogu verovati da milion i tristohiljada penzionera ćuti i ne poduzima ništa protiv režima koji je najupešniji u korupciji i laži.

  2. Mi u Srbiji sa nesrećnim penzija ma na tolike cijene da se živi kako objasnite primer ulje 220a šećer 115 dinara a dalje Ida neviđeno a nemačkoj 2 eura je ulje na njihova primanja to je samo jedan od primera a pogotovu da i ne govorimo to je bruka ljudi po knterejima traže šta da pojedu ili obuku drva po ulici skupljaju uključite se jednom predsedniče sa građanima da mogu da postave vam koje pitanje a ovako možete da kažete šta hoćete toliko o tome a za puteve i pojedine stvar svaka čast ,si zdravstvo nije na nivou nema redovnih pregleda čeka se po pola godine privatno možeš ako ima para a to je misaona rečenica za dosta gradjana tu još iljekovi pa neznam da li bi vi normalno živeli sa tom penzijom toliko pozdrav

  3. Da su penzioneri se dogovorili sa svojom decom i da odbiju popis dok im se ne vrati cetiru godine umanjivane penzije, za 10 dana bi prevarant AV nasao pare. Ovako smo dezorjentisani i ne organizovani. A PUPS cuti ….

  4. Sramota, penzioneri koji imaju preko 100.000 hiljada dobice isti procenat kao penzioneri sa 10.000 hiljada primanja. Bravo Vucicu, bravo Srbijo !!!

  5. Kada ce da se promeni formula za obracun penzija koja nije pravedna.Da se ukine dodavanje i oduzimanje boda?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.