Odakle Fijatovom sindikatu četvrt miliona evra?

* Radnici prenose da se pomoć deli tako što predsednik sindikata Zoran Marković kroz fabriku nosi kesu s novcem i broji pare * Sindikalci u Fijatu tvrde da je novac obezbeđen iz internog fonda, ali i iz sredstava Saveza samostalnih sindikata Srbije * Orbović: Nisam u toku. Možda im je novac dao Sindikat metalaca
Samostalni sindikat u Fijatu u Kragujevcu deli po 18.000 dinara radnicima koji su letos štrajkovali

Ostavite komentar


  1. Novac dala vlada svim vođama sindikata po naređenju "precednikapremijera" da sindikati zeznu radnike, ispunjavajući im mrvicu postavljenih usloca i tu mrvicu predstave kao vrhunski dogovor sa vladom. Radnici, složno protiv diktature!!!

  2. A gde su doprinosi i porezi od tih isplsta? Gde je poreski inspektor? Kako to moze "isplata na ruke", u kešu?

  3. Prevarili su nas a sada uz pomoc Vlade pokusavaju da nas primire. Ipak nece moci dugo ovako, samo cekamo sledecu priliku.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.