Osnovano preduzeće „Aerodrom Trebinje“, na čelu službenik aerodroma u Nišu

Ostavite komentar


  1. Ace je to fino I Dobro I podrzavam svaki saradnju,koja ima.ne samo ekonomaki nego i kulturni pogotovo mjesta u Hercegovini koja su veoma,veoma ne razvijena ali bojim se da je ovo vise politicki upliv prije svega I da nece izaci na Dobro,jer ave sto je politicki,nece imati hajra,pogotovo Kada vas precednik kaze da je Trebinje ,,Srpski grad,,,to bi isto bilo Kada bi ,,Politicki Sarajevo,, pokusalo da.napravi negdje oko Sandzaka isto tako nesto,eto toliko od mene, hvala.

    1. G-dine Hajric niste u pravu jer u Beogradu ima puno trebinjaca koji bi jedva docekali da idu avionom.Grad se toliko izgradio da to treba videti. A sta ce Sarajevu aerodrom u Srbiji i ko bi njime isao.E to bi bila politicka odluka.Trebinje jeste srpski grad jer u njemu zive u najvecem procentu srbi. Sta imate protiv toga.

  2. Bože, ima li iko normalan i relevantan da kaže da je ova investicija bacanje para? Da li postoji i jedna studija koja dokazuje isplativost ovog aerodroma? U krugu od 100-150km nalaze se 4 međunarodna aerodroma: Podgorica, Tivat, Ćilipi Dubrovnik i Ortiješ Mostar! I sad će da se gradi peti aerodrom koji će sigurno praviti gubitke. Ako isplativost nije relevantna, što ne naprave jedan aerodrom u Bileći, jedan u Gacku i jedan u Nevesinju?! Neka političari ulože i bacaju svoj novac a ne naš! Ako već ima para, neka naprave i obnove škole, bolnice, obdaništa, neku fabriku da ljudi bolje žive.

    1. Imam kucu u blizini Trebinja i ne zelim da idem na bilo koji drugi aerodrom a zatim cekam prevoz i od jutra stignem uvece. To je zbog turizma odlican potez.Grad Trebinje to zasluzuje. Uostalom taj narod ce otvaranjem aerodroma naci radna mesta, pa prevoznici i taksisti takodje. Do Trebinja smo putovali 10 sati a sada ce to biti znatno krace sigurnije i udobnije.

  3. Podrzavam gradnju aerodroma u Trebinju.Ocekivali smo da se to ranije desi.Bicu medju prvim putnicima.Radujem se odlasku u ovaj divan grad.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.