Osvetljen most na Koridoru 10

Ostavite komentar


  1. Napravili i osvetlili most iznad naseljenog mesta i kuca. To je pamet,samo u Srbiji. Ako je nelegalno naselje zasto nije sruseno, ako je legalno zar most nije mogao da se postavi na neko drugo mesto? Voleo bi da procitam izjave mestana koji zive ispod mosta i njihovo misljenje o fantasticnoj rasveti.

  2. Sve za marketing sns i unutar sns! Ali dobro dodje i usur od nepotrebnih i kicerskih lampi i lampiona. Nikud mi ne mozemo sa ovom vlascu, osim u rupu!

  3. Most je zaista fantastično „rasvetljen“. Ako je osvetljenje „rasveta“ onda sve može da se rasvetli u svetlotehničkom pogledu.

  4. 8 jula 2018, vračajući se sa letovanja prolazeći kroz Grdeličku kliseru pomno sam pratio gradjevinske radove na koridoru 10, i mogu da Vam saopštim da ovim tempom radovi neće biti ni do kraja 2019 godine. Kada je reć o težini posla morao bih ministarki da skrenem pažnju na auto put od Soluna do Igumenice gde su na desetine tunela znatno složeniji nego u Grdeličkoj klisuri pa su završeni bez lažnih obećanja i pompe, da ne govorim da su svoju deonicu i Makedonci uspešno završili koja nije ni malo lakša od naše začarane klisure. E da ste „manje kraduckali“ danas bi koridor 10 bio prohodan u svoj svojoj dužini.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.