CarGo odgovor na protest taksista: Otvoreno pismo predsednika Udruženja „CarGo“ Aleksandra Vučića

PROMO TEKST

Ostavite komentar


  1. Samo TAXI sluzba u Beogradu po zskonu vrsi TAXI prevoz u Srbiji. Sve drugo pa i CAR GO su divljaci i treba im oduzeti aitomobile ako ih komunalci uhvate da voze gradjane.

    1. A ako gradjanin zeli da ga vozi neko drugi osim taxista, a na to ima zakonsko pravo, jer je pravo gradjanina da osnuje udruzenje I da bude njegov clan I ako taj sto ga vozi ima pravo da radi kao preduzetnik I da placa porez I ako je clan udruzenja treba li “ obesiti“ gradjanina sto bira s kim ce da se vozi?

      1. Ne gradjanin nema to PRAVO. Iz jednostavnog razloga sto PRAVO za prevoz gradjana imaju samo registorvana udruzenja za prevoz koja isunjavaju kriterijume zastite putnika.
        S obzirom da samo mali broj delatnosti ima sve potrebne dozvole za prevoz putnika nije dovoljno registorvati udruzenje.
        Car Go to ne ispnjava.
        Sto ce reci, ako sednete sa nekim na svoju odgovornost, nemate nikakvo pravo na odstetu ako Vas povredi.

      2. Može građanin da poželi razne stvari, ali samo u skladu sa zakonom. Ja želim da kupijem cigareta od preprodavaca iz cegera, ali to je kažnjivo po Zakonu…

  2. Dakle svi Vucici obmanjuju javnost pa i ti.Taksista sam 32 godine i drzava mi nije nikad nista otpisala pa ni sada kada imam jos duga zbog studija sina.Placam redovno sve rate duga sa malim optostom kamate.Da li ti gospodine ili taj ko se iza tvog imena krije placas pi 12000 din mesecno za svakog svog clana,siguran sam da ne.Odakle tebi novac da pokupujes toliko novih automobila a pitas se za neke tasnice i sl.Rdi pi zakonu druze pa izdrzi kao i mi.

      1. Taksi kartele je izmislio baš car go,jer nema dtugog načina da normalne taksiste diskredituje.Naravno u svakom žitu ima i kukolja pa tako i loših taksista među nama.Kupite sebi auto pa se vozite jeftino i nemoj te zvati taksi.

  3. Podržavam CarGo način razmišljanja.
    Par puta sam koristio usluge kao podršku i da se lično uverim u način rada.
    Moja preporuka, zaista gospodski, uđeš i izađeš.
    Taksi mafija je nadam se uskoro prošlost.
    SNS isto, nadam se.
    Ali za svaki slučaj odo ja u Švedsku, hladno ali standard.

    1. Kad odes u Svedsku sedi u car go…
      Nema to druze tamo a znas zasto ?
      Zato sto je standard a hladno
      To ima samo u Srbiji jer ovde vladaju lopovi

  4. Car Go dinar poreza ne placa, da ne govorim o zastiti sopstevnih zaposlenih a i onih koje prevoze.
    Dakle cao, zdravo.

  5. Izgleda da se za oba Vučića izjave i saopštenja pišu iz iste kancelarije. Prosto je neverovatno na koji način spinuju, šire laži o konkurenciji i blate je na najpodliji i necivilizovan način. Čak i Cargo ima plaćene botove da pišu komentare i lupaju minuse. Ostali deo mučene Srbije koji, sudeći po komentarima, nije nikada seo u taxi ali naravno sve zna o toj problematici, ubeđen je da je savremen i napredan pošto zna da koristi aplikaciju a ne zna da na taj način „napredno“ gura novac u džep Brnabićki i njenom bratu koji je suvlasnik Cargo-a.

    1. CarGo ne plaća porez?
      Vi se gospodo ili šalite ili niste upoznati sa poslovanjem.
      Maliciozni komentari, ljudi koji ne poznaju zakon.

      1. Mozda i plaća ali ne sigurno na sve svoje članove kojih kaže ima 4250 pa to puta 12000 kolika je moja poreza kao taksiste.

  6. A ko je gospodin cije otvoreno pismo objavljujete ?
    Da nije slucajno poreski obveznik ove zemlje ?
    Da nije slucajno poslodavac koji svojim zaposlenima uplacuje socijalno,zdravstveno i penziono osiguranje ?
    Ne, nista id toga nije ovaj šarlatan koji kao i ova vlast koja ga pušta da vara ovaj narod isto kao i njegov imenjak

  7. Ne znam ko stoji iza kog udruženja. Ko plaća a ko ne plaća porez takođe ne znam – niti me zanima, time nek se bave oni kojima je to posao. Mene samo zanima kvalitet i cena usluge. Taksi – bezbroj puta pokušali da me voze dužim putem, naplate više, naplate prtljag posebno, pričali prostakluke, dolazili prljavim i smrdljivim automobilima, odvrtali narodnjake, nisu imali da vrate kusur… CarGo – uvek ista cena, jeftinije, ne treba mi keš, vozači se trude da budu ljubazni jer znaju da ih ocenjujem na kraju vožnje. Prednosti taksija – mogu da stanu gde hoće, mogu da idu brzom trakom, bolje poznaju grad. Prednosti CarGo – sve ostalo. Hvala lepo, do viđenja.

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.