„Partijska kombinacija“ koči rad skupo plaćenog postrojenja EPS-a?

EPS i ministar Antić ćute o tome da li u TE Kostolac radi odeljenje za odsumporavanje ili ne

Ostavite komentar


  1. Vuletic je postao glasnogovornik Anticev! Da li se nada da ce time biti postavljen za ministra energetike? Nemojte ih braniti g.Vuleticu kad se oni sami ne brane jer znaju da je Tepiceva u pravu pa cute! Stvarno otuzno!

  2. Problem je sto je LAZ u javnom diskursu postalA normalna stvar.Laz je pre pravnog pitanja kao nesto prethodno -moralno pitanje treba se setiti pesme „smrt majke Jugovica“:nemoj sine govoriti krivo ni po babu ni po stricevima vec po pravdi boga istinoga……
    Bolje ti je izgubiti glavu nego svoju ogresiti dusu“.To si velicanstveni stihovi o moralu koji se u nas izgubio, jer se sve svelo na novac!

  3. Pa zagadjenje sumporom u vazduhu se da lako proveriti. Pratili smo i prethodnih godina brojke i bile su katastrofalne.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.