Penzije u maju će kasniti zbog praznika: Kada će biti isplate?

Ostavite komentar


  1. Sramota , mnpgi penzioneri nece imati da spreme Uskrs .Ali face Bog fa im to bude za nauk da vise ne glasaju smradove !

  2. Počelo je, počelo…Počeli vučićevom „ekonomskom tigru“ da stižu računi na naplatu, a državna kada „puna“.
    Ako su praznici, a jesu, ako imamo para, a vučić kaže da imamo – zašto isplatu penzija nije pomerio pre da bude ranije, nego će isplaćivati kasnije.
    Neka, kad smo budale.

  3. Neće penzije kasniti zbog praznika, već zbog nesposobnosti vlasti da organizuje isplatu penzija u skladu sa životom i kalendarom. Mafijaška rulja navikla na krađu i otimačinu, nije je briga za penzionere. Samo, idu izbori, mnogi penzioneri im ovo neće zaboraviti.

  4. Moje misljenje je da je ovo zatrasivanje penzionera , nakon koga ce se iznenada pojaviti spasitelj Vucic Aleksandar koji ce da obraduje penzionere i osvoji njihove glasove ! Nemojte molim vas, cenzurisati misljenje vaseg citaoca.

  5. Nemojte pisati nešto napamet, a da se malo ne raspitate kod ljudi koji se bave tim poslom. Penzije bivših zaposlenih će biti uplaćene na tekuće račune 10. maja. Onima kojima se penzije donose na kućnu adresu, poštari će nositi počev od ponedeljka 13-og, zaključno do petka 17. maja, pet radnih dana kao i uvek do sada. Lupili ste da će se isplaćivati od 10. do 13-og, ne gledajući kalendar da je tada vikend. Niste ukapirali da 13-og tek počinje isplata na adresu, a ne da se tada završava.

  6. Neka i vama iz Fonda bude srećan Vaskrs praznih džepova, svake godine nas ujedete za 11. penzija, umesrto 12. penzija.

  7. A u onom “ zlom“ socijalizmu i plate i penzije su se uvek primale pre praznika…

  8. Penzioneri čekaju uskršnje praznike bez para, ali će opet glasati za Vučića.bruka za državu koja stalno priča da misli o najstarijima. Bruka i sramota.

  9. Kako ovom narodu do sada nije postala jasna ova vrsta propagande. Dogovor je da PIO objavi da će u maju kasniti penzije, a onda Vučić izađe i kaže kako to neće dozvoliti. Kao od 07-og će biti isplata, a 06-tog je Đurđevdan. Koliko li je samo domaćinstava u Srbiji koji slave ovu slavu. Ovakve jeftine manipulacije nažalost prolaze.

  10. Ma ne mora ni da daju i onako sa svojih 26000 invalidske penzije mogu d…da obrisem ako uspem na akciji papir da nadjem. Nek ostane Vucicu da jadan ima za uskrs sta da pojede.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.