Mali o penzionerskim karticama: Za sada znamo da će popuste obezbediti neki veliki trgovinski lanci

Ostavite komentar


  1. Pa oni su smanjili osnovicu za penziju sa 85% na 54% kad su dosli na vlast i o cemu oni pricaju vise kako ih nije sramota.

  2. Sa ovim penzionerskim karticama moci cemo da pazarimo mesne preradjevine nase velike kompanije Tenis koju je Vucic otvorio.

  3. Ministre, ODBIJANAM DA ME OBELEŽAVATE, da li penzionerkim karticama, da li tetoviranjem JMBG-a na nadlaktici, da li članskom SNS karticom…Kakvi „popusti u ODREDJENIM megamarketima“? Ko je obesmislio i obezvredio mojih 40 godina rada i 70 godina života? Ako mislite da tu nema Vašeg udela, podnesite ostavku.

  4. Kako Vas nije sramota. Ja godinama koristim penzionerski popust u vise vecih marketa. sad i to hocete sebi da pripisete. Cula sam da ste nam opet potosili velike pare iz penzionerskog fonda. Treba da odgovarate, a ne da se reklamirate!

  5. Ja cu zadrzati staru popust-karticu na kojoj je vec neko dobro zaradio,a ovu novu poklanjamGeniju Malom!

  6. Sve smo imali. Prenzionersku beogradsku super karticu maksi itd.itd. ko ce ovom karticom najvise da dobije.A onima sa velikim penzijama nije ni potrebna.

  7. Meni su juce u apoteci vec odbili staru karticu,kazu ne vazi vise. Znaci od juce do Oktobra necu imati nikakav popust. Odlicno ste to smislili.

Ostavite komentar


Ekonomija

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije 10

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije

Nezadovoljni zbog toga što mesecima ne primaju lične dohotke radnici Železničkog integralnog transporta, predvođeni predstavnicima Sindikalne organizacije ŽIT Beograd i Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata ŽIT-a, u ponedeljak i utorak u periodu od 10 do 12 časova potestovaće ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.