Pet meseci bez plata u RT Kragujevac

Ostavite komentar


  1. Ovo je jos jedna od nepodopstina SNS. Jadni zapisleni! Novinari RTK nisu hteli da postanu krpe kao novinari Studija B, i Diplomine i Vuciceve podguzne muve im se svete. Vec su unistili TV K9, a sada hoce da ucine i sa RTK, i da Kragujevac pinkovizuju po modelu istalih sroskuh cepenjaka,

  2. Neka se zaposleni iz RTK obrate za pomoc predsedniku opstine Kragujevac, Nikolicu-junioru, sinu presidenta Srbije Tome-diplome koji je na vreme "udomio" svog sina.
    Ako im to ne pomogne neka nastave kod Nikolica-starijeg koji planira biti presidentom Srbije jos jedan mandata "jer ga narod hoce".

  3. Zalosno, RTK nije primio pet plata, a na TVK9 neki radnici nisu primili celih 20 plata, i jos su na TVK9 dovukli agenciju za proizvodnju kinematografskih dela ,,LOADING““““ koji je vlasnik Ivan Janicijevic gde svi prilivi para se peru preko njegove agencije, sto znaci da ni jedan jedini dinar nije uplacen na racun televizije od kako je Jovanka Marovic dovukla agenciju ,,LOADING““““gde ona ima veci procenat od pranja para, a Ivan se sa svojom ekipom od par saradnika TVK9 se zadovoljava za po neki par kobasica, cevapa i u vecoj kolicini alkohola. Sramota upropastila RTK pa se dovukla na TVK9 da bi dosli u situaciju do koje smo i dosli.Ovo je za privredni kriminal da dodje i posteno da preceslja, da se zna gde bi se ko nasao.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.