Pijace ponovo rade u Šapcu

Ostavite komentar


    1. Mnogo su pametni. Nemam reči. Prvo na tim pijacama najmanje ima seljaka iz okoline. Uglavnom su nakupci. Ono malo što ima sa sela će još da zaraze i ove ljude po selima a da ne govorim da je Valjevo blizu i ko može da zabrani nekom da dođe i odatle ili iz drugih okolnih mesta. Vrlo glup potez gradonačelnika. Zašto politika kad su ljudski životi u pitanju. Molim šapčane da budu disciplinovani. SVAKOM može da se desi da se zarazi ali i da dobije najteži oblik bolesti.

      1. Najbolje da se zatvorimo i jedemo luk, salatu i šta smo još proizveli za prodaju. Dokle? Hleb ne mogu da trampim za salatu. Trgovačku robu moram da kupim. Bravo za gradonačelnika. Samo disciplinovano. PRAVILA moraju da važe ZA SVE i da se POŠTUJU. Stroge kazne za nedisciplinu jer ugrožava i mene a ne samo sebe.

      2. Zabrinut si za Valjevo? Pa eno ,imaš vest da Krušik radi ,ostavi tamo komentar.
        Ako nisi bot.

    2. Kada kazes bravo za Sabac, govori u svoje ime, jer ovo je sami dodatni rizik pokraj svih mera. Gluposti ni’ad kraja.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.