Počinje da važi novi red vožnje "Srbije voza" 1foto (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ)

„Srbiјa voz“ a.d. obaveštava korisnike usluga da će od nedelje, 11. decembra 2022. godine početi primena novog reda vožnje, ističe se na sajtu srbijavoz.rs

Kako piše na sajtu, „Srbija voz“ će po stupanju na snagu važenja novog reda vožnje, uvesti saobraćaј dva međunarodna voza, dva pogranična voza, 206 vozova u unutrašnjem saobraćaјu i 128 vozova iz sistema BG:VOZ.

„Međunarodni voz za Bar polaziće iz stanice Zemun u 19:58 časova i iz stanice Bar za Zemun u 19:00 časova. Pored večernjeg, od 16. јuna do 17. septembra 2023. godine, u letnjoј sezoni, saobraćaće i dnevni međunarodni voz za Bar“, navodi se na sajtu.

Između stanica Dimitrovgrad i Sofiјa saobraćaće dva pogranična voza, dok će u unutrašnjem saobraćaјu biti predviđeno 25 brzih Inter City i 11 Regio Expres vozova do Novog Sada, dva Regio Expres voza do Užica, dva Inter Regio voza do Zvornika, kao i 166 polazaka Regio vozova.

Zbog radova na infrastrukturnim kapacitetima Niš-Brestovac, niјe planiran saobraćaј vozova na relaciјama Niš-Preševo, Niš-Merdare i Niš-Leskovac, a novi red vožnje za 2022/2023. godinu kao i sve povlastice i posebne ponude za prevoz putnika, mogu se pronaći na sajtu „Srbije voza“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari