Pokret potrošača i stručnjaci: Ako potrošači ne predaju strujomere EPS-u dužni su da ih održavaju

Ostavite komentar


  1. Da sumiram najvaznije:
    „ako potrošač posumnja u tehničku ispravnost strujomera treba da se obrati Zavodu za mere i dragocene metale da bi se utvrdilo da li je ispravan.“. Cirkus
    „Ustupanjem strujomera potrošači, kako tvrde stručnjaci, neće imati nikakve smetnje u slučaju da žele da promene snabdevača strujom“.
    Znaci pravi se privatno preduzece koje ce biti konkurent EPSu da se izvlace pare.
    I jos na sve to 40% racuna je odrzavanje necega sto niko od ugradnje nije odrzavao.
    Kako god okreenete, lopovi.

  2. Što se mene tiče neka odmah izraste medeni orman van mog poseda orman sa brodolom postojeći je moj,belimo kabl takodje,tako da im niko ne brani van mog dvorišta da rade šta hoće naravno o svom trošku,..

    1. Kako mogu da zahtevaju da moje vlasništvo izmestim vam svog poseda, neka mi isplate cenu brojila pa neka ga stave i na krivu krušku. Plati pa klati

  3. Sve je distribucija dobila besplatno a sada hoce uz pomoc diktatora da bude ucesnik u nasim privatnim kucama.Zato opet glasajte za Vucica pre ce mo postati beskucnici I prosjaci.bice nam dobra I Afrika

    1. Pitanje, posto EPS preuzima odrzavanje preuzeta opreme I preuzima troskove odrzavanje, da li ce nam racuni bit umanjeni za 40%???

  4. To je klasična otimačine od strane EPS! G.Popović nije prava osoba za funkciju predsednika asocijacije potrošača,deluje kao neko ko je iz EPS ili u dolu sa njima! Što se „krađe“ struje tiče, većina vikendica rukovodioca i radnika EPS se greje na struju koja ne ide preko brojila a drugi deo „račve“ napornog kabla pro-forme ide preko brojila! Toliko o zakonu,pravdi i poštenju!

  5. Sta ce nama na selu da izmesti van poseda koji smo od trafo stanice vodili stuju.Placali betonske bandere i bosece kablove i plus privatnu firmu da to sve poveze a mi sami smo kopali rupe za bandere po domacinstvu sledovalo 2-3 rupe.Kostalo je po domacinstvu oko 2000 maraka tada.Gde da izmesti van mog poseda kada mu neda moj komsija koji je isto tako platio kao i svi u selu.30 godina niko nije prisao strujomeru da bilo sta odrzava.Lopovi.A strujomer sam dva puta menjao,prvo su rekli nemoze simens koji sam kupio pa morao ponovo da kupim niski a trazili da vratim njima simens sto im normalno nisam dao.

  6. Imam veliki problem sa Elektrodistribucijom jos pre 2000. god. koji se i dan danas pogorsava. Na moje ukazivanje da nije normalno da u junu potrosim 1600 kwh poceli su da me okrivljuju da kradem struju u sada smo jos na sudu. Kako da stupim u kontakt sa pokretom potrosaca?

  7. „…нису контролисали 20 година ( а обавеза је 8-12год.) но наплаћују редовно одржавање, тј. контролисање 40 % од укупне цене…“ – Па по ком основу Епсе, тј. државо о оо ооооо ?

  8. Ucena ! Mora da se bazdari strujomer. Strujomere niko nije bazdario od kako su postavljeni 1978 god. Sad ce da ucenjuju ljude,ako ne predaju eps-u. Naravno kad oni preuzmu nista od bazdarenja i odrzavanja. Bagra lopovska ! Doćiće kraj i vama !

  9. Posto se sada placa odrzavanje strujomera i svega ostalog, hoce li nam umanjiti racune, posto je to njihova obaveza?

  10. Ja sam jedva cekala da neko preuzme brigu o strujomeru, da ne moram samo ja da brinem o svemu.Kada bi jos hteli da brinu i o instalacijama u kuci, bilo bi odlicno!!!!

  11. A ko menja vodomer iako je u nasem vlasnistvu sta bre lupetate ko moze da skine blombu sa strujomera osim distribucije.sto znaci u svakom slucaju su oni duzni da izvrse demontazu ,montazu i ponovno blombiranje nakon servisa.

  12. Platili smo strujomere, i to debelo platili. Da bi sad njima za dzabe dali to isto sto smo platili. Zašto ne vrate pare pa izvolte. Nosite strujomer i kući, bas me briga. Ali za ono sto smo posteno i jedva platili. Molim lepo refundirajte.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.