Pola urađenog posla Siniša Mali naziva uspehom

Izveštaj o merama za suzbijanje sive ekonomije u drugom tromesečju

Ostavite komentar


  1. Oni kradu, plagiraju diplome, lažu, kupuju diplome, namestaju tendere, kupuju od narodnih para televizije, uništavaju sve što se umištiti može a mi pišemo komentare! Neću više ni da pišem komentare jer se ništa ne rešava i ne pokreće odgovornost. Čemu pisanje komentara? Oni rade sve što hoće a mi pišemo komentare. Ma ćao!

    1. @Deki
      Danas sam poslao komentar Basari koji nije objavljen ali to ne uzimam personalno.
      Odlucio sam da ce to biti moj poslednji komentar,moja labudova pesma(stih?) ali ispade da je to ustvari ovaj.
      U potpunosti se slazem sa tobom da je komentarisanje potpuno besmisleno tako da delim tvoj sentiment.
      Sto bi reko Daglas Adams:
      „Solong and thanks for the fish“.

  2. Pa sve je uspeh za tebe kad si Mali,i teglu džema kad dohvatiš sa police kao da si osvojio vrh planine,jer si Mali mali!!!

  3. Poslednja tri gradonacelnika Beograda nisu uspeli da povezu Beograd i Pancevo sa gradskim saobracajem i zeleznickim prevozom. Linija 108 i BG voz ce uskoro uci u narodne pesme, toliko se dugo pregovara.

    1. Vaš komentar nema mnogo veze sa tekstom a ni sa istinom. Povezivanje Beograda i Pančeva, Bg-vozom, je prekinuto zbog odbijanja Pančeva da učestvuje u njegovom sufinansiranju (za vreme Đilasa). Autobuski (i kombi) saobraćaj funkcioniše bez prekida, na nivou međugradskog saobraćaja. Kada Pančevo plati, svoj deo, korišćenje beogradskih resursa (gradskog prevoza koji finansiraju Beograđani) će biti omogućeno i Pančevcima.

    1. Znate, pa zahvaljujući Danasu i nekoliko objektivnih štampanih nedeljnika i najviše dve televizije, i mi ponešto saznamo. Nažalost, veći deo toga je za kritiku, te nam je dužnost da ne ćutimo! Takođe nažalost, Male, potpuno nenadležno, proglašava Velikima, naš Svemogući, veliki Vožd!

  4. Naravno da je kaznena politika strasno blaga. Doticni ministar je za tezak kriminal za koji je trebalo da popije zatvor i najure ga iz sluzbe, oportunitetom (dogovorom) sa sudom platio neku crkavicu i postao „posten“. Tako je imao vise vremena da se posveti „doktoratu“, a bice i „kiparskim“ novcima. I taj ce nesto da nam moralise. Aman!

  5. Teorijski doprinos i prakticna vrednost opusa dr Malog zasniva se na eritrejskim kriterijumima.

  6. Ništa neobično za Sinišu Malog. Na primer, on uporno tvrdi da je doktor nauka, ali nije…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.