Poljoprivrednici na putevima do ispunjenja svih zahteva: Sledeći potez blokada Beograda

Ostavite komentar


  1. BRavooooo u petak se vidimo pa neka nas broje ( ako znaju uopšte da broje jer nisu išli u školu).

  2. Sve će doći na svoje mesto!Neverovatno je da jedan čovek koji nije poljoprivrednik poziva na proteste poljoprivrednika.

  3. Ni jedna diktatura nije trajala večno ali za sve postoji prvi put.

  4. puna podrška puna..do kraja istrajete.. nego bilo bi dobro da vas podrži i Evropa ..pa da se vidi da sve proizvode prodajete direktno u zemlje eu..direktno , tako da stranac bude nosioc i rešenje za vaše probleme, eto povezivanje sa strancima, gde biste svu proizvodnju njima prodavali direktno…

  5. Ako vlast nema sluha za poljoprivrednike koji hrane narod u Srbiji onda stvarno neznam sta reci vise.Ima da ostanemo GLADNI!!!

  6. Pa taman da dopune budžet. Blokadica = kaznica. Holandjani 200 evra po hektaru a vi tražite 300 evra po hektaru. Pa više nam se isplati da sve uvozimo. Em kvalitetnije, em jeftinije. A vi onda vidite šta ćete.

  7. Vidim po traktorima iz prethodnih blokada da im lose ide.Prosli put su bili KLAS i John Dear od par stotina hiljada eura u blokadama.
    A sta treba mi ostali gradjani da radimo ?
    Ni nama ne pretiče.

  8. Ovi što se stalno hvataju za kvalitet traktora,ako nisu botovi onda su maloumni.Traktor nije neki auto za vozanje po gradu,nego sretsvo za rad!Bez alata nema ni zanata.Ulažu u sretsvo za rad da bi kvalitetnije radili ko koliko može pa i preko kredita pa ih odplaćuju pola života i mnogima taj traktor vredi više nego kuća u kojoj žive.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.