Poljoprivrednici okončali današnju trosatnu akciju, večeras dogovor o daljim merama (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Nemogu se sva sredstva dati njima, pa ima i nas ostalih koji su zagrejali stolice i išli u škole kako bi postali neko u životu, e pa dragi moji poljoprivrednici trebali ste i vi učiti škole da bi se spasili tog vašeg „teškog“ posla na njivi.

  2. Muka mi je više da slušam kako je narod na selu namučen. Pa to su izabrali, takav život, da su završili neke škole živeli bi ko gospoda na selu, ne bi morali da zavise od poljoprivrede da bi preživeli.

  3. Neka razmisle samo poljoprivrednici kakav im je standard bio za vreme vladavine Djilasa i vratice se u svoje njive i staje.

  4. Ubačeni elementi od strane opozicije koji blage veze nemaju sa poljoprivredom rovare i uzbunjuju poljoprivrednike na protest.

  5. Blokirajte BG! Mucite Novosadjane,zasto ova rafinerija ,glavna je u Pancevu!
    Blokrate samo ono sto vam vlast dozvoljava.
    Lose to radite.

  6. Ne bavim se politikom i ne držim ni jednu stranu ali na ove dezinformacije moram da napišem nešto.Neko kaže da se setimo kako je bilo za vreme Đilasa.Evo setio sam se.Subvencije su bile nešto manje,ali je gorivo i repromaterijal bilo neuporedivo jeftinije,tako da kad se uporedi sa danas podrška je bila veća.Gorivo smo kupovali i skupljali račune pa dobojali povraćaj.Kad je došao Vučić sve je to ukinuto i poljoprivrednik je doveden do prosjačkog štapa.Kamo sreće da je Đilas ostao,sada ne bi bilo protesta i imali bi svoju hranu,a ne da uvozimo sve zato što je poljoprivreda za vreme Vučića UNIŠTENA!!!Tako da ko ne zna kako je bilo pre Vučića neka ne lupa gluposti i širi dezinformacije za one koji ne znaju.Ima nas još živih koji znamo istinu i te laži ne mogu da prođu pored nas živih koji znamo iz sopstvenog iskusva istinu.

  7. У то време је било уговора и откупа пољопривредних производа.
    Произведен и имаш сигурну продају- откуп производа за који си склопио уговор.
    Производња шаргарепе, индустријског парадајза.
    У Владичином Хану, ,,Делишес“ ,је одлично то радио!

  8. Blokade poljoprivrednika, štrajkovi poštara, pretnje malinara da će i oni… E vala, dižemo se i mi pecaroši. Ima da tražimo da nam se dozvoli da bijemo bombama, strujom, mražama, hlorom… Što mi da budemo najgori?

  9. Па опет сиротинја на барикаде А где су велепоседници нјим100 хектара па пута 10 газдинстава А нама тикве стругане толико

  10. Корист само великим ал они не протестују јел и вако добијају на свим конкурсима за мале нема средстава

  11. Закуподавци се веселе биће лове А и јефтиног дизела е па то је проблем а да се. Некад
    ови за које се борите 100 пута 10 хектара А они седе код куће и чекају да се изборити за нјих

  12. Да и ја нешто кажем власт дели паоре на нјене који раде шта хоће узимају све субвенције зато што су унапред обавештени о условима конкурса па набијају цене механизације вишеструко као и хала па повраћај већи него инвестиција аови други шипак

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.