Srbija nema plavi dizel, ali Hrvatska ima: Koliko su srpski poljoprivrednici u lošijem položaju od svojih kolega?

Ostavite komentar


  1. Skupo gorivo (najskuplja U tegionu) placaju svi gradjani ekonomskog tigra zato svi pocaju od zavisti.Zivela Srbija.

  2. Kad bi ova država dala narodu šta mu pripada ne bi više postojali političari jer nebih ostalo ništa za njihove kampanje glasanja udomljavanja nego bi se živelo od svog rada. Ali trenutno im seljak traži da se odreknu sigurni para za mućke potplaćivanja a kako toga da se odreknu???

  3. U Hrvatskoj „plavi dizel“ koriste ribari i poljoprivrednici. Jednostavno. Nema naknadnog vraćanja „preplaćenog“. Previše papirologije svaki mjesec. Ovako je jednom riješeno tko ima pravo i sve ide ko podmazano.

  4. Daleko je Hrvatska iza nas, zar ne slušte šta Vučko govori? Kakve deziformacije širite???

  5. Pa kakva bi to država bila da svom seljaku daje neku siću koju je godinama unazad uzimala dok je on čuvao socijalni mir a ne strancima po 100.000e i kusur po radnom mestu? A,da -normalna.

  6. Ja se bavim poljoprivredom i znam da su do prošle godine subvencije po h bile 9000 a ostalo sve zanemarljivo. Znam da smo ogoleli. Moj deda je kupio traktor ,otac kuću napravio i kola,mašine pokupovali. Ja tavorim u mestu a rintam od jutra do mraka. Traktor mi 50 godina star, mašine propale,u kreditu sam za setvu najskuplju u veku. Meni ne trebaju putevi. Ni zgrade. Ja glasam za onog ko poljoprivredu podigne iz groba.

  7. Zašto vi ovakve tekstove pišete….
    Nas neinteresuje šta Hrvatska ima, ako vas interesuje idite u Hrvatsku pa pišite…

  8. Toliko je Hrvatskoj dobro kad je već spominjete da je Slavonija pusta. Na hiljade hektara je neobradjeno i stoji zaparloženo…..
    Takodje molim Vas da kazete kolika je kazna za one koji budu uhvaceni da sipaju plavi dizel u auta…… Ovi nasi ugrozeni svi po nekoliko gazdinstava registrovanih na jednoj adresi a kartica za gorivo koj su uzimali imaju po nekoliko…… o ostalim mahinacijama i da se ne govori…..

  9. To otvoriti liniju za sverc pa to vec rade u ns imas dizela po selima koliko hoces a i u gradu

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.