Poljoprivrednici: Prijavljivanje parcela za subvencije sporo, rok kratak

Ostavite komentar


  1. Pa zaista digitalizacija malo komplikuje, ali mislim da u svakom regionu postoje službe koje to vrlo korektno urade. No rok je stvarno kratak.

  2. Sistem eagrar je manjkav ,ima rupa,problema,neke stavke ne rade kako treba,ali da nekome nije dovoljno mesec dana da upiše parcele je glupost.Imam 50 godina i 22 hektara zemlje u 11 parcela sam prijavio za 6-7 minuta.Ako si glup i nepismen ,lenj i neogdovoran,trebaće ti 2 dana najviše.

  3. Rok treba produziti i zasto se uopste postavljaju rokovi za tekuca davanja samo se nepotrebno prave guzve umesto da seti poslo be i razvuku na duzi period

  4. RGZ nije kartirao od 1976 godine,celo legalno vikend naselje u Krčedinu.I ne može se dobiti kopija plana parcele, iz katastra u Inđiji.Šta vredi digitalizacija?
    Samo geometar,za 150€.

  5. Da je tokom januara izvršena obnova gazdinstva sa setvenom strukturom ne bi bilo problema da se od 1.og februara do 29.og podnese zahtev

  6. Pokusala sam da prijavim uz pomoc savetnika i kada smo stigli do kraja ne funkcionise e sanduce(za koje nisam znala da IT strucnjacima treba 10-15 dana da ga osposobe) sto prouzrokuje i gubitak subvenci je zbog isteka roka.Sta u tom slucaju raditi?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.