Porodilje iz Er Srbije pokreću postupak pred poverenicom

* Er Srbija poslala saopštenje medijima u kojima tvrdi da demantuje pisanje Danasa, iako u samom "demantiju" priznaje da će do proleća još šest porodilja ostati bez posla
Još jedna žena koja je ostala bez radnog mesta posle porođaja obratila se Danasu

Ostavite komentar


  1. Tako je, samo napredno! Čuste li ovo, g. Irineju Gavriloviću, na radnom mestu patrijarha srpskog? Šta beše ono o apelu majkama da rađaju? Ah da, pa naravno, progutali ste jezik čim ste dobili pare za hram sv. Save. Toliko o svemu tome u ovoj nesrećnoj zemlji!

  2. ““ajde, uzmite po neku paru i zataškajte to … sad će izbori bre, sve mora da štima !!!

  3. samo napreDNO…oni nemaja srama stida i morala…
    sve najgore, najprimitivnije, najNEkulturnije, najljigavije, najslinavije = SNS
    DNO DNA

  4. U Srbikaragvi su i majke ugrožene. Da li je to moguće? Šta još treba da se desi da bi se pobunili? Nekada smo govorili “Gotov je!” I uspeli! Pre samo 18 godina. A sada izgovaramo: “Gotovi smo”. Šta se desilo s ovim narodom koji je “čekao” 500 godina i na kraju isterao Turke i ostao svoj……

  5. A sta uopste zna minisrka bez portfelja o ovoj oblasti koju bi kao lekarka, ministarka i clanica SPS itekako trebalo da poznaje? Zna da obavlja paralelno 3 posla, osim ovoga u koji se ne razume jos je i profesorka na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu i direktorka Dusevne bolnice Laza Lazarevic u Beogradu. Kako li samo stize na 3 strane? Vidi se kako stize – brzo i kuso! Losa ocena!

  6. Da li se gospođa Dejanović oglasila u vezi porodilja ili je u pitanju njena proverena demagogija?

  7. Nešto, primećujem, na ove vesti ovih dana nema mnogo, ili uopšte, botova da komentarišu ili udaraju "palčeve na dole" (minuse). Šta to treba da znači? Nije li, možda, i kod njih proradila savest ili se osećaju posramljeni zbog ovakvih brljotina i bezbožnih i, krajnje nehumanih postupaka države prema ženama, prema ženama-majkama koje su se "drznule" – da Srbiji koja odavna posrće, polako nestaje, podare jedno novo dete, novog građanina, vrednog i vrednijeg od suvog zlata uvažavajući davnašnji vapaj i upozorenje da nas je sve manje, da svake godine izgubimo po jedan grad veličine te i te. Hoće li se, konačno, probuditi savest i svest kod nekih ljudi koji odlučuju o našim životima, hoće li da shvate da su svi oni, kao i svi mi ostali, istorijski i logički gledano, samo u prolazu, na određeno vreme, a da država Srbija ostaje, ili bolje reći – trebala bi da ostane i posle nas. A ostaće ako samo ako ima naroda, a da bi bilo naroda isti treba da se rađa. A ko će da rađa?? Otpuštene stjuardese, radnice, službenice, domaćice (dodati po želji i sva ostala zanimanja)!!??

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.