Pošta sa besplatnim internetom 1Foto: Vuk B

Nova pošta, 33. po redu od početka godine u okviru akcije „52 pošte za 52 nedelje“, otvorena je u subotu u Bunuškom Čifluku nadomak Leskovca, a njene usluge će koristiti oko 2.500 stanovnika ovog i okolnih sela – Gornje i Donje Bunuše, Radonjice i Todorovca.

– Činjenica da ste se okupili u ovolikom broju govori koliko vam znači pošta u ovom mestu. Pošta Srbije dosledno sprovodi politiku društveno-odgovornog preduzeća i nastoji da doprinese privrednom razvoju sela, jer smatramo da je to ključno za razvoj cele zemlje. Želja nam je i da uz pomoć internet kutka svi u Bunuškom Čifluku mogu da koriste savremena sredstva komunikacije i to potpuno besplatno – rekao je Goran Đerić, direktor Funkcije poštanske mreže i član Nadzornog odbora Javnog preduzeća „Pošta Srbije“, puštajući u rad novu poslovnicu, uz prisustvo predstavnika lokalne samouprave i brojnih meštana koji su se veoma obradovali što konačno dobijaju savremene usluge na kućnom pragu i na taj način štede svoje vreme i novac.

Da otvaranje pošte za ovu sredinu predstavlja vidljiv pomak u poboljšanju života ukazao je i Miloš Kocić, predsednik MZ „Bunuški Čifluk“. „Hvala Pošti Srbije što nam je donela dobrobit i što će uticati na poboljšanje kvaliteta života naših meštana“, istakao je on.

Sa novootvorenom poštom i preduzetnici ovog dela Jablaničkog okruga mogu računati na olakšano poslovanje. Već su potpisani prvi ugovori, i to sa privatnim preduzećima „Fajda-prom“ i „MK biznis“, koja su izabrala kurirski servis Pošte Srbije po prepolovljenim cenama u akciji „Post-ekspres za 99 dinara“.

Osim klasičnih poštanskih i platnih usluga, žiteljima Bunuškog Čifluka od subote je, kao poseban dar Pošte Srbije, na raspolaganju i besplatan internet kutak sa svim prednostima modernog načina komuniciranja.

Inače, i ova poštanska ispostava zaživela zajedničkim snagama – mesna zajednica je ustupila prostor u okviru nedavno renovirane zgrade, pod čijim se krovom nalaze i mesna kancelarija, sala za venčavanje i prostorija za okupljanje mladih, dok su ga radnici Pošte priveli nameni, opremili i informatički povezali. Zahvaljujući jedinstvenoj informaciono-tehnološkoj aplikaciji Post-tisu, koja je takođe delo stručnjaka Pošte Srbije, i u ovoj poslovnici će biti dostupne brze, jednostavne i sigurne usluge – najvišeg kvaliteta po najnižim cenama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari