Pošta Srbije prestaje da obavlja usluge kablovske, korisnike preuzima Telekom

Zaključen ugovor između Telekoma Srbija i Pošte Srbije

Ostavite komentar


  1. Steta sto nismo na mts I sto ne mogu gledati I arena sport 6 7 8 rtrs atv ba a za posta net steta sto se gasi I sto ga mts preuzima

  2. nismo ni sumnjali koga ćete da pitate da preuzme korisnike, podrazumevalo se. Zna se da se korisnici ništa ne pitaju. Oni mogu da raskinu ugovore.

  3. PostaNet je najgori operater od postanka kablovske televizije i interneta. Potpuno antikorisnicki orjentisan. Kada sam pre 5 godina presao na SBB utisak je bio kao da sam umesto 30 godina starog Yuga poceo da vozim novi Mercedes S klase. Nebo i zemlja u pogledu ponude kanala, brzine i pouzdanosti interneta, opreme, dodatnih servisa i svega ostalog. Ko je makar 1 mesec bio pretplatnik PostaNeta, njemu ni beskonacni pakao ne bi tesko pao. Jedino mi nije jasno ovo oko preuzimanja Postine opreme od strane Telekoma. Oprema Poste je do zla Boga zaostala i neupotrebljiva za pruzanje iole savremenih i kvalitetnih usluga.

  4. Nadam se da ćemo mi korisnici imati mogućnos da biramo: nastavak ili raskid,ali bez finansijskih poskedica. Inače Pošta net jr najgori i najnekvalitetniji operater.

  5. PoštaNET je godinama namerno urušavan. Spremalo se ovo preuzimanje odavno.
    Opet, bez optike, MTS nema uslova za neku kvalitetniju uslugu. Novu mrežu će morati da razvedu. Cena usluga je inače duplo veća.

  6. Slika TV programa od kablovske Poste je ostrija tj. 3x bolja od programa Telekoma. Ja ne znam dal je iko zadovoljan televizijom od Telekoma, bar sto se tice Smedereva. Internet jeste bolji od Telekoma, al je televizija uzas. Ja sam hteo objediniti sve u MTS-u, ali kad sam uporedio sliku, otkazao sam to za dan. Tako da i dalje koristim kablovsku od Poste za TV, a internet od Telekoma.

  7. Opet siromašni nadrljaše.Sad će korisnicima Pošta Net-a biti drastično povećane cene ali prva tri meseca će dobijati tubu vazalina besplatno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.