Poštanske usluge poskupele do 60 odsto: Da li je to inflatorni udar na građane?

Ostavite komentar


  1. Molim Vas proverite kod Đorđević kada će da krene isporuka pisama (komunalnih računa) u Bloku 45, u Nehruovoj. Poštar ne svraća već skoro mesec dana. Pitali u Gandijevoj, u Bloku 70 šta se dešava? Kaže poštar: Nemamo ljudi.

  2. Počeću da šaljem viber i sms poruke, neću više da pišem pisma ortacima

  3. Narode,zar ste toliko slepi kod ociju!!???
    SNS CE NAM DO KRAJA KOZU ODERATI.ZAR NEVIDITE DA NAM KRADU IZ DZEPA DINAR NA SVAKI NACIN!

  4. Povodom vesti,
    ne znam zašto nisu paketi pomenuti u napisanom primeru povećanja troškova, jer pored digitalne kontra-trendovske u Srbiji centralizovanije ekonomije, mogućnost paketskih isporuka su jedina redovna veza male privrede i tržišta.
    Da dodam u prilog novosti, kako to izgleda na primeru paketa mase do 1 kg(35 klijanac sadnica) predhodno je cena PostExpress usluge dostave, otkup i povratnica novca iznosila 210 rsd, posle povećanja to je ista usluga po ceni 525rsd.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.