Pošto se razboleo, naređeno privođenje Ilije Devića

Biznismen u sporu sa državom dospeo na poternicu na dan kad je njegova ćerka najavila da će obelodaniti koje pritiske vlast vrši na sud

Ostavite komentar


  1. Ovo i vrapci u Novom Sadu, Srbiji kao i vrapci u Evropskoj Uniji znaju da je ovo javno i sramno otimanje ogromnog kapitala i velikog budućeg dobitka koe bi to preduzeće ostvarivalo….
    EVROPA MORA OVIM MAFIJAŠKIM I SRAMNIM POSTUPCIMA U SRBIJI STATI NA PUT I JASNO REĆI DA NIKADA, ALI NIKADA NEĆEMO UĆI U EVROPU DOK GOD SKUPA I TO BEZ KAPULJAČE MAFIJAŠI I POLITIČARI OTIMAJU IMOVINU OD SVIH BESPOMOĆNIH GRAĐANA……!!!!!!!!!???????

  2. Nikako da se pomene Preletacevicka i njeno protivzakonito delovanje u ovom predmetu. Gdin Devic nije clan ni jedne stranke, zato mu se i ovo sve desava. Na srecu se EU zainteresovala, tako da ce morati Pinokio malo da odresi kesu ako misli da se mrvicu priblizi clanstvu u EU.

  3. Једино што не верујем да је планска документација за измештање аутобуске станице, урађена без притиска на локалне урбанисте? Како објаснити да се аутобуска станица премешта на три километра од жељезничке станице. Све у свему не верујем да је и господин у свему невин, једино је сигурно да је „наша“ Маја сигурно сукривац у овој работи. Никад се не могу оправдати урбанистичка решења која су лошија од постојећих. Ко каже да је садашња локација неусловна? Путује често и не видим шта је ту лоше? Нема великих гужви, близу центар града, поред жељезничка станица, добра веза градских и приградских линија. Нема овде невиних, само је господин више штетовао.

    1. niko ne kaže da je sadašnja lokacija autobuske stanice loša nego da jednsotavno nema uslova da tu ostane. novi sad više nije palanka sa 100.000 stanovnika pa da joj je dovoljna stanica sa 10-ak perona, a i taj prostor bi se mogao iskoristiti da se poboljša usluga železničke stanice. Ona je takođe u zapećku zbog nemanja prostora za proširenje. Mada bi po meni i železničku trebalo iseliti negde na Klisu jer da ti prolaze vozovi kroz sred grada to je ludost, a grad je premali da se pruga ukopava kako je to rešeno u nekim drugim gradovima.

      E sad da je i Dević imao „putera na glavi“ tu se slažem. Nezvanično je on plaćao reket radikalima a oni mu dali taj posao, no tada se Gojkovićka posvađala sa radikalima i napustila ih pa je obustavila dil sa Devićem i čoveku propade cela investicija. Na kraju ćemo mi građani da platimo obračun šešeljeve dece jer Dević je po papirima u pravu. Da li je to sve istina nećemo nikad saznati.

  4. Ako jedan Ilija Dević biva ovako blaćen i obezvlašćen, šta da očekujemo mi obični građani?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.