Šta je predviđeno sporazumom radnika Pošte i Vlade o prekidu štrajka?

Ostavite komentar


  1. Pritisak na štrajkače je bio ogroman. Na delu je bilo finansijsko uništenje porodica štrajkača. Podrška građana izostala.
    Dogovor je logična posledica. Nadam se da ih neće prevariti ?

  2. A, fiktivno zaposleni, bahata direktorka i ostale kvalifikacije ? Da li će neko istražiti, ukazati, kazniti… ?
    „Čovek će se jače boriti za svoje interese nego za svoja prava“ – Napoleon B.
    U nadi da su se makar izborili za svoje interese, veliki pozdrav do sledećeg štrajka.

      1. Covek je donekle i u pravu!!!! Da je ovo iole ozbiljna drzava ne bi svi trcali da se zaposle u drzavnim firmama, a i plate bi bile vece kod privatnika!!!!

        1. U Nemačkoj, koja je mislim ozbiljna država, plate u državnom sektoru su u najvećem broju mnogo više nego u privatnom. to kažem po pitanju „ozbiljnosti države“. Nemcima ima logiku, meni ima logiku. ali ovo što kaže Dragan je 100% u pravu. ti kao poštar ne možeš mnogo da pogrešiš. možeš da pozvoniš na pogrešna vrata, malo da okasniš i sl… i da on ima istu platu kao neko ko radi u zdravstvu, gde kad pogrešiš, a pogrešićeš, možeš ozbiljno da zezneš stvar to mi je… ne mogu da nađem reč. to govori o tome šta ova država a među njima i poštari cene. tuđ život uvek vredi nula dinara. ili ne samo za zdravstvo – vojnici, iako sam protiv vojske ali oni su tu ako treba da poginu, imaju platu manju od poštara! policija, da ne pričam o profesorima u srednjim i nastavnicima u osnovnim školama. ali da se vratim na zdravstvo – po poštarima i državi i narodu uopšte briga o životu vredi kao briga o kovertama i računima? život vojnika koji ima tu neku ludu želju da da život za nekog drugog vredi kao vožnja biciklom poštara!?

    1. Informacija postar mora da ima cetvrti stepen strucne spreme znanje engleskog jezika polozen vozavki ispit i ono najosnovnije da ukljci komp da bi mogao da radi sa njim da li vi znate i polvinu stvari od toga cisto sumnjam

      1. Ako ne razumete srpski hocete na engleskom ili ruskom sa rtideset godina rada u posti i falkutetskom diplomom valda sam i ja nesto naucio u posti

  3. Lepa vest ali ni poštari nisu podržali studente, 1 od 5 miliona, taksiste,… Zašto se ljute što njih niko nije podržao. Pijavice u vidu izvodjača melosa sa bliskog istoka, penzionisanih glumaca i TV voditelja su odali tek kada je njima zagustilo, izgleda da im prošle godine i prethodnih godina to nije mnogo smetalo.
    Jos jednom se pokazao u punom sjaju karakter Srba.

    1. Zašto širite neistine, kad je veliki broj poštara učestvovao u protestima 1 od 5 miliona? Posebno u martu kada su ih i suspendovali po prvi put!

  4. Kada će se objaviti ko sve prima platu u pošti i pod kojim uslovima.Sva plaćanja da budu javna ,poštu je izgradio Narod ove države,a ne tamo neki Krko babi ć od nje pravi jazbinu i kupuje jatake da bi se dodvorio radikalima

  5. Podrzka građjana je izostala zbog toga sto ste građjanima naneli štetu. Štrajk bez najave. Kad ce biti isporucene pošiljke. Da li nas neko pomenuo u tom Sporazumu ?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.