Povećanje taksi kao alternativa za niški aerodrom

Ostavite komentar


  1. Djurdanovic sa ovakvim izjavama i iznosenjem netacnih informacija ne zasluzuje da bude clan ozbiljne stranke i vecinske SNS.

    1. dragana, Dragane,…ili ko god da si, želim ti da plaćaš lekove tim novcem koji dobijaš od SNSa

    2. Draga Dragana, čovek reče da ste mu makli pristupnicu i da je kao član Nove Srbije bio predsednik saveta za saobraćaj, član opštinskog odbora SNS Pantelej, gradskog odbora SNS Niš i direktor aerodroma Konstantin Veliki. Sada prostaje da čujemo PRa bivšeg gradonačelnika Simonovića, Draganu članicu DSa, a aktuelnog PRa gradonačelnika Bulatovića. Načelnik gradske uprave vam je član G17+, URSa, predsednik opštine Medijana vam je sa liste DSa, direktorka Službenog Glasnika je Trivanka, perjanica DSa…Drago Draganče, da ne nabrajam, SNS nema ljude sa znanjem, zbog toga su vam ljudi poput Đurđanovića neophodni da rade konkretne stvari dok vi kuckate ovakve komentare i lupate minuse nama koji iznosimo istinu. Od kada je Zorana počela da pljuje profesionalca Đurđanovića niški aerodrom stagnira, što je vidljivo kao i onaj odron u Grdeličkoj. Bolje bi vam bilo da ste njega postavili za ministra saobraćaja, ali vama profesionalci ne trebaju. Jedini problem koji imate, očigledno je, kako da isčlanite čoveka koji nije u evidenciji članstva SNSa.
      😉 😉 😉

  2. Zašto sve ovo posle a ne pre gospodine direktore? Zbog straha za fotelju, kalkulisanja ili….

  3. Želite gospodo da aerodrum bude gradski nažalost to i košta kao i sve u životu.

  4. Ministarka Mihajlovic je ovim cinom definitivno presla rubikon i posto nema nameru da da ostavku premijerka Brnabic treba da je smeni – ako sme! Pa to je normalno u jednoj normalnoj vladi ali nasa nije te srece!

  5. Niški aerodrom je pokazni poligon naravi i prizemne, osvetničke psihologije srpskih političara/ki. Ono što mnoge čudi, ne i mene, je kako takvi kakvi su konstantno dobijaju većinu na izborima? (Ostavite gubitničke priče o ozbornoj krađi.) Očividno nude nešto, neku bananu, neku samoidentifikaciju, koju većina voli više nego stvarnost. Što bi rekao Basara, evo tvrd vam stojim da će pobediti i na sledećim izborima, kad god da budu. Nije to bez veze

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.