Poverenik potvrdio: RGZ radi u skladu sa zakonom

Ostavite komentar


  1. Kriminalci uz veliku bracu su hakovali ovaj rgz…moraju oni da se ulove,,dzabe prica hitno,,,,da se zatvori drzava na par dana i ,,sablja,,2… inace ima da bas nema…..ne kozmeticke promene kao kod crnogoraca

  2. Sve je to lepo sročeno, ALI- zašto Katastri ( kao delovi Repub. geodetskog zavoda), NE RADE SVOJ POSAO AŽURNO, pa po nekoliko (2-5) godina , ne preknjižavaju nepokretnosti sa bivših- na sadašnje vlasnike , iako su podnete dokumentacije valjane za to ?

  3. Na jednu kupljenu nepokretnost (stan) kupac nije upisan po javnobrleznivkoj overi ugovora u novembru 2022 godine jer drugi stepen nije resio predmet iz 2016-te, Ukupno ima 9 neresenih predmeta od 2026-te do danas.
    Medjutim jedan kupac se uknjizio preko reda jer radi u opstini.

  4. Da se ne iznadimo, moze se dogoditi da necije vlasnistvo na nepokretnosti uknjizi ns drugog.iz ovog razloga treba povremeno proveravati i traziti vlasnicki list sa novijim datumom.svega smo se mi nagledsli.

  5. Ljudi koji se ne mešaju preterano u svoj posao. Zakon ne poštuju, probijaju zakonske rokove. Na pokušaj primedbi uvek imaju kreativne besmislene odgovore. Da javna država funkcioniše, katastrom bi trebalo da se bavi javno tužilaštvo… Ovako, blago se onom ko ne mora da ima posla sa njima.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.