Prava prilika za pametnu odluku: Ponuda stambenih kredita sa kombinovanom kamatnom stopom NLB Komercijalne banke 1Foto: Promo

Bez obzira na to da li želite da kupite, izgradite, proširite ili samo renovirate svoj stan ili kuću, NLB Komercijalna banka ima sigurno rešenje za sve vaše potrebe – stambene kredite sa fiksnom kamatom i nepromenjenom ratom tokom prvih 36 meseci otplate.

Ponuda kredita, koji zahvaljujući kombinovanoj kamatnoj stopi pružaju izuzetnu sigurnost i fleksibilnost u otplati, važi sve do 30. novembra i podrazumeva iznose od 12.000 do 300.000 evra i period otplate od 96 do 360 meseci, bez dodatnih troškova osiguranja.

Za one koji kredit žele da iskoriste za kupovinu prve nekretnine, postoji posebna pogodnost s minimalnim učešćem od 10 odsto, iznosom od 12.000 EUR do 100.000 EUR i periodom otplate od 96 do 240 meseci.

Pozivamo vas da posetite sajt NLB Komercijalne banke i upoznate se sa svim detaljima i reprezentativnim primerima ponude. Iskoristite već danas pravu priliku za pametnu odluku, i rešite svoje stambeno pitanje na siguran i fleksibilan način, uz stambene kredite sa kombinovanom kamatnom stopom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.