Preduzeće Aerodrom ketering otpustilo 40 radnika, pa zaposlilo 65 stranaca

Ostavite komentar


  1. Оваквих отпуштања ће бити све више јер је тзв. српска влада на челу са премијерком одлучила да се онима који запосле странце дају олалшице. Ускоро ће у Србији бити радника свих боја и вера само Срба бити неће.

  2. Pa rikovodsvo sacekajte gde treba ‘ vratite se na podao i izabrite novo tukovodstvo
    . Dtugacije nece ici .

  3. Poslodavac na mesto, odnosno za poslove zaposlenog koji je dobio otkaz kao višak, poslodavac nema pravo da zaposli drugo lice u roku od šest meseci od dana prestanka radnog odnosa.

  4. Zašto su glasali do sada za njih ,još teže ćemo se rešiti ovakvih i promeniti pogrešne odluke vlasti

  5. Zabrinut sam jer mi ovakva vest ne izaziva nikakvo cudjenje.Takodje sam zabrinut jer mi nesto govori da ce biti sve vise ovakvih vesti.

  6. Ako niste znali, vlada je donela zakon/uredbu o olakšicama za zapošljavanje stranaca. U suštini ne isplati se zaposliti radnika iz Srbije više. Ovaj slučaj je plod takve odluke. Ništa…i dalje ćutimo.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.