„Prihvatili smo to da ne bismo pravili veću frku“: Porodica Jovanov dobila izvinjenje

Ostavite komentar


  1. Videlo se i čkulu,kakve su to kukavice!Bravo za sve komšije Jovana Jovanova.Doktor poliza sve što je pljuvao.Ostaće mu ljaga do kraja života.Nemojte mu se svetiti.On je sada polu doktor.Samo ga izbegavate.

  2. Odgledao sam i dobro slusao sta su govorili na snimku, to je odprilike kao u naci Nemackoj posle rata kada su cuvari i upravljaci govorili samo smo radili svoj posao, tako i ovi podanici sns sekte, bezobrazluk i bahatost preslikano od sefa do njih samih, doktor koji prima platu a odsutan sa posla, poljoprirednici kojima je oduzeto svako dostojanstvo, a zasluzuju najvise, a polupani predsednik uvek ih omalovazava kako imaju extra traktore a kokeza ukrao 650 miliona evra, povukao se i nista a trn im je 619 miliona od Djilasa koga ruku na srce nikada nisu procesuirali i stvarno procesljali da su hteli, je li tako ? e moji DERANI IZ sns SEKTE LUDAKA I KUKAVICA. bestraga vam svaka recenica i svako nedelo, ugursuzi i neradnici svake fele, 17 na IZBORE NE SEDITE KUCAMA< NE PRICAJTE PO KULOARIMA KO STRINE NEKE NEGO SUDBINU U SVOJE RUKE A ZAKON CE PO KLJUCU UCINITI SVOJE NAKON IZBORA

  3. To je ta čedna SNS koju ugnjetavaju prete svašta kad ono sami se legitimisali čime se sve sluze.

  4. Ima li iko u tom SNS normalan pa da stane na put ti okrutnostima i glupostima. Šta nam je sa onim “ ljubi bližnjega svoga “ . Zalimo se da nas drugi ne vole. Pa sta da misle kada sve ovo čuju. Mogu samo da kažu “ divljaci „.

  5. Svaka čast što je sve javno objavljeno, pametnom dosta. Rešićemo se ove bede ako budemo složni i solidarni.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.