Privreda podržava karantin, ljuta na sporu reakciju vlasti

Predlog Predraga Kona naišao na neočekivanu podršku i ugostitelja i drugih poslodavaca

Ostavite komentar


  1. Ko bre podrzava zatvaranje!??? Pa klubovi koji ne rade i jesu pravili kovid zurke…zao mi je ljudi koji su ostali bez posla,i moja porodica i ja trpimo posledice mera,ali daj te bre vise sa tim supljim pricama ko si ti da kazes da se privreda i ugostitelji slazu sa odlukom o karantinu…. Samo u svoje ime pricaj!

  2. Gde nadjoste te privrednike koji se raduju i podržavaju lock down i sve dublje tonjenje u gubitke i bankrot. To mora da su neki iz SNS a ili iz bivše nomenklature koja takodje podržava duboku državu i Bila

  3. Nemoguće je naterati kafanskog čoveka da poštuje mere, pogotovo kad popije malo a i gazde ne žele da se zamerajugostima. Zato zatvoriti sve lokale. Od nas, koji radimo, uzimaće se i plaćaće se nerad. To je valjda normalno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.