Prodaja mobilnih telefona na rate, bez kamate! 1Foto: Promo

Da li ste nekada razmišljali o kupovini telefona na rate?

Verovatno da jeste, međutim, telefoni na rate uglavnom idu uz kamate, ugovore i pakete mobilnih operatera, kao i druge dodatne troškove, zbog kojih na kraju uglavnom odustanete od takve vrste kupovine. Ili ako se odlučite, posle s nestrpljenjem odbrojavate mesece do kraja ugovorne obaveze i obećavate sebi da to neće više ponoviti?

A šta kada bismo vam rekli da možete da kupite novi Samsung mobilni telefon na rate, bez kamate i bez ugovorne obaveze i to iz udobnosti svoje fotelje?

Nova online prodavnica

Predstavljamo vam novu ovlašćenu online prodavnicu Samsung mobilnih telefona i dodatne opreme MobilniTelefoni.rs. – prodavnicu koja je u rekordnom roku postala jedna od najprepoznatljivijih mesta za kupovinu Samsunug mobilnih uređaja!

MobilniTelefoni.rs vam nudi veliki izbor najnovijih Samsung telefona, kao i dodatne opreme i to po odličnim akcijskim cenama! A ono najbitnije jeste upravo mogućnost kupovine telefona na rate!

Prodaja telefona na rate

U ovoj prodavnici možete online da kupite telefon na rate bez ugovorne obaveze na do 12 mesečnih rata, kreditnom karticom bilo koje banke! Izaberite neki od najnovijih Samsung uređaja i kupite telefon na rate bez paketa, bez kamate i bez skrivenih troškova i to po akcijskim cenama!

Plaćanje je brzo i bezbedno, a poručeni uređaj stiže na vašu adresu u roku od 5 radnih dana! A dostava je uvek besplatna! Kupljeni uređaji stižu na vašu adresu, bilo gde na teritoriji Republike Srbije potpuno besplatno. To vam omogućava da čitav process kupovine, odabir proizvoda, poručivanje, plaćanje i na kraju preuzimanje možete obaviti za svega par minuta, iz svoje fotelje, bez ikakvih dodatnih troškova!

Pored online plaćanja na 12 mesečnih rata, MobilniTelefoni.rs kao oficijelna prodavnica Samsung mobilnih uređaja, nudi vam i druge opcije plaćanja:

1. Online plaćanje platnom karticom – plaćanje celog iznosa odmah pri kupovini uređaja na sajtu.

2. Gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja uređaja – plaćanje kuriru kada uređaj dostavi na vašu adresu.

3. Uplata na žiro račun – plaćanje prema predračunu koji vam stiže na mejl pre kupovine uređaja.

Dobro je naglasiti i da je garancija na sve uređaje kupljene u online prodavnici MobilniTelefoni.rs dve godine, a potencijalne popravke naravno, možete obavljati u Samsung ovlašćenom servisu.

Pored prodaje mobilnih telefona na rate bez paketa, besplatne dostave, garancije na uređaje i redovnih akcijskih ponuda, činjenica da kupovinu uređaja možete obaviti online gde god da se nalazite, što značajno štedi vaše vreme – razlog je zašto se ova prodavnica vrlo brzo odlično pozicionirala na tržištu mobilnih telefona i dodatne opreme!

Online kupovina postaje sve popularnija i kod nas, a mobilni uređaji su upravo neki od proizvoda koji se najčešće kupuju na ovaj način. Verovatno, jer za razliku od na primer kupovine garderobe i obuće koje moramo da probamo, o mobilnim uređajima često više informacija možemo dobiti upravo online.

Tako i na sajtu prodavnice MobilniTelefoni.rs na jednom mestu možete videti sve specifikacije uređaja i odmah ih uporediti sa cenama i specifikacijama drugih modela koji vas zanimaju, dok je i podrška dostupna uživo na sajtu.

Za kraj savetujemo vam da pratite sajt ove online prodavnice, kao i Instagram profil, kako biste uvek bili u toku sa redovnim dnevnim, nedeljnim i mesečnim akcijskim ponudama!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari