Na kojim prodajnim mestima će moći da se kupe papirne karte za javni prevoz?

Ostavite komentar


  1. Neka neko javi Gradonačelniku da u Lazarevcu postoji „Lastra“ i da nema „Laste“. 🙂

  2. Sta se desava sa sadasnjim bus plus karticama za starije od 65 godina koje bi trebalo da vaze dok ne isteknu nekima jos oko 3 godine.

  3. Za domaći zadatak smo imali da napišemo rečenicu koja koristi reč „ananas“.
    „Šapić je uveo novi sistem naplate, ananas decu ne misli, a ne misli ni o invalidima, studentima, penzionerima (ispod 65) i korisnicima socijalne pomoći, a verovatno ni ne misli uopšteno.“

  4. Da li Šapić digitalno nepismen čovek? Kako smo otišli unazad na plaćanje sms porukama posle toliko godina korišćenja kartica

  5. A šta je sa Pdv-om koji se naplaćuje na telefonskim racunima na kraju meseca.Mesecni ukupan račun,plus troškovi prevoza,plus PDV,plus naknada operatera…tako da karta nikako nije 50din

  6. Да дођем са Звездаре на Нови Београд ја морам прво у Кнез Михајлову по карту која важи 90 минута!? Има ли ко нормалан код тог Вучића?

  7. За први превоз ми треба око 150 евра! Телефон + цена карте!

  8. Što se ne mogu kupiti papirne karte kao i do sad na trefikama, postoje samo tri prodajna mesta što znači da će biti kilometarski redovi koji će izludjivati narod da čekaju pa će morati putem SMS da kupe kartu u prevozu, uvećava se telefonski račun za taj iznos i normalno PDV se plaća, ovo je veliki bezobrazluk.

  9. Da li mogu da kupim 5 komada karata da ne idem svaki čas na gsp punktove?
    Kako će stranci koji nemaju naše telefone plaćati?

  10. Da li neko razmišlja kako uopšte da se koristi pregled poruka sa telefonu u prevozu (kontrola), kada se jednom rukom putnik drži za šipku a drugom drži npr. tašnu, kofer, da ne pričam o majci sa detetom. Da li treba putnik svoj život da ugrozi, zbog budala koje su ovo smislile.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.