Prodavnice na severu Kosova od sutra ponovo rade

Ostavite komentar


    1. Ništa oni ne rade bez dozvole parlamenta bondstil. Verujte, mi ih ovde vrlo dobro poznajemo i dosta informacija imamo. Ni mnogo sitnije odluke nemaju u svojoj vlasti. Obaveza je obaveza

      1. Za divno čudo nije im trebalo više od jednog dana da shvate da im je plan 100% glup.

  1. Savjetujem Vucicu i kom.da sve Srbe iz Mitrovice pozove i ukaze im gostoprimstvo u Beogradu prilikom slijedece „humanitarne katastrofe“ Savjet je besplatan ……

  2. Nije pucano zbog brašna,šećera,novina…već zbog „alternativnih“puteva dostave..

  3. Djuric ce, obavezno, u svoj bilans „uspeha“ uknjiziti i propali pokusaj da inscenira „humanitarnu katastrofu“ na severnom delu susedne Republike Kosova, koja, uzgred receno, ima liberalno trziste, krcatu robom, maltene iz celog sveta, gde bukvalno ima svega, jer nema cega nema.

  4. Dakle, gotovo sa cirkusiranjem, za sada. Ljudi ko od Vas pravi ovakve, ne bih da vređam, ali stvarno baš idiote? I Vi im još verujete?
    Sa druge strane, kome plaćaju poreze četiri opštine, rade li im fiskalne kase i da li ih neko kontroliše i blokira račune zbog poreza ili čega drugog. Ovo pitam jer ne bih želela da budete uskraćeni za te dobrobiti matične države i sva ona lepa dešavanja ovde.
    Mada kada razmislim, ludilo i tu i tamo.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.