Profesor Zec: Srbija nije preuzela Er Srbiju od Etihada, već je to platila

Ostavite komentar


  1. Kupovina preostalog dela Er Srbije samo je deo predizborne kampanje, da njihovi glasači pomisle kako je SNS dobar domaćin. Demagogija, ništa više! Ako dobiju izbore, tražiće ponovo „strateškog partnera“, što su već pokušali sa Katarom, odnosno ponovo će pokloniti deo kompanije nekome za tobožnje konsultantske usluge, lizing aviona i ostale izmišljotine, a sve u cilju sakrivanja tragova novca…

  2. Rupa na saksiji. Svako preuzimanje neke vrednosti podrazumeva i plaćanje te vrednosti, ako nije izričito naglašeno da je reč o poklonu.

  3. Јуче сам мало прелистао портал AirSerbia на гуглу. 99.9% путника је послало катастрофалне оцене о том авиопревознику, како о лету, авионима, особљу и особљу на београдском аеродрому, исход, “ никада више „.

  4. Рекоше Зецу. Како сви боље знају туђи посао, само свој не знају.

  5. Svima je već jasno da je svaki posao sa Emiratima mašina za pranje novca.U našem slučaju vlastodršci ulože 10 dinara državnog novca da bi njima na račun leglo 3 dinara na Kajmanima!

  6. Svu štetu i pljacku srbije nastalu tokom vladavine SNS-a naplatiti oduzimanjem imovine istima a penzionerima skunuti sa penzije jer su oni najodgovorniji davajuci podršku za sendvič i crvenu

  7. Verujem da su svi poslovi koji su proglaśeni drźavnom tajnom koruptivni i da je to jedini razlog za tajnost. Da se tim „poslovima“, ako bi sve bilo transparentno, ne pozabave pravi domaći stručnjaci kojih joś imamo, i da ne obelodane marifetluke ali i neznanje takozvanih sns struĉnjaka opšte prakse. Verujem da smo veoma finansijski oštećeni u tim transakcijama, viśe nego što moźemo da naslutimo ovako, bez pravih podataka. Tek će nas zaboleti glava kada se saznaju pravi podaci, ako ikad do toga dođe?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.