Proizvođači tražili da zamrznuta cena peleta bude 370 evra po toni

Ostavite komentar


  1. Izračunajte kolika je stvarna proizvođačka cena peleta ako umete pa tako formirajte cene peleta
    Prošle godine smo kupili po 165 evra u julu mesecu neznan koja je to sirovina poskupela sto posto

  2. Treba ih sve zatvoriti, prosle godine 200 € ove 400, ko je ovde lud. Da li mislite da su potrosaci pali s marsa, pa jeftinije je grejanje na struju.

  3. Да нисмо нула од државе, тим истим што траже 370 еура за тону, био би забрањен рад. Али општа пљачка па им се може. И 38000 је прескупо.

  4. Neka bude i 500 evra ja vise pelet ne kupujem dok ne bude neka normalna cena za sve.

  5. Samo neka izadju konkretno sa racunicom kako su dosli do te cifre i sta im je toliko poskupelo od prosle grejne sezone i koliko ih kosta proizvodna cena za 1t peleta

  6. Necu platiti ni 30.000 jer je prevrsilo svaku meru, ako ne uspem ubaciti gas uvek je struja u opciji…

  7. Ne znam šta se žalite, ovde bi trebala biti slobodna trgovina, ne sviđa ti se cena, nemoj kupiti i gotovo. Proizvođač je na gubitku jer nema obrt.

  8. Sramota,u Kragujevcu sva stovarišta povukla prodaju peleta.Proizvodjači iz Kraljeva odbijaju prodaju,gde su sad inspekcije…

  9. Mafija je to. Navukli ljude na pelet i sad samo deru. Pelet od 250€ u maloprodaji ne sme skuplji biti i tu je zarafa pristojna

  10. Došao djavo po svoje,
    Jesmo li uzimali pomoć od države 30, 50, 100 eura pa onda subvencije za stolariju pa za grejanje, šta smo mislili da je to džabe, nije braćo moja nista nema džaba od naše države. Harač rajo harač

  11. Тона пелета се прави од 2-2,5 кубика дрвета или отпада од дрвета, која коштају (за веће купце) око 3500-4500 динара по кубику- на тржишту. Свако добро.

  12. Realna cena je do 220e a ne 320e obzirom na inflaciju i standard ove državice.. Totalni bezobrazluk od strane alavih proizvođača peleta!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.