Projekat „solarni paneli“ tapka u mestu: Šta je uticalo na mali odziv građana?

Ostavite komentar


  1. Nemojmo da budemo naivni…da je ikome stalo da se smanji zavisnost Srbije od uvoza energije (gasa,nafte….) odavno bi se uvele Velike subvencije za povecanje energetske efikasnosti (izolacija stambenih i privrednih objekata, zamena kotlova na cvrsta i tecna goriva sa toplotnim pumpama….) kao i masovno postavljanje solarnih panela na krovove zgrada drzavne uprave,krovove fabriks,narocito onih koje subvencionise „nasa“ Vlada kao i krovove trznih centara, velike parkinge ispred megamarketa i sl)…..ocito je da NIKOGA ne interesuje smanjenje potrosnje energije jer tu onda nema Zarade i Provizije….odnarodjena vlast i sistnosopstvenicki interesi polako ali Sigurno nas guraju u Duznicko ROPSTVO…..

  2. Objavite uporedni pregled uloženih sredstava i sve troškove koje uzima EPS i država i one stavke koje utiču na cenu predate i preuzete energije.
    Tu leži problem malog interesovanja gradjana.

  3. Ja sam hteo, ali iz iskustava onih koji jesu- ne isplati se jer očigledno da ministarstva između sebe ne mogu da se dogovore i ovu investiciju učine isplativom građanstvu.

  4. Ovo što je Nebojša napisao je tačno.EPS je država u državi oni su najveći kočničari ovog projekta ali i velika cena ,ipak smo mi prilično u proseku siromašni.

  5. Jednostavnija i brža administracija, bez korupcije akcija bi bila uspešnija.
    Dok se ti problemi ne reše ništa od posla.
    Iskusili na sopstvenoj koži

  6. Da je to isplativo odavno bi država svaki krov svake zgrade postavila solarne ploče,ali pošto nije…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.