Prosečna neto zarada u maju u Srbiji bila 65.025 dinara

Ostavite komentar


  1. Ovo je van svake pameti za normalne ljude, pa plata sa srednjom školom u lokalnoj samoupravi je 35.000 dinara, mi smo poniženi,uvređeni, stavljeni na dno, u javnom preduzeću metla i 50% viša plata, pa gde smo mi, koga lažu, ma dosta je svega i laži i prevara o kriminalu da ne pričamo a o tome mnogo znam, kako se finansiraju SNS mediji, lažni ugovori gde se nije obrnuo ni jedan dinar ali se plaća,a odradjeno ništa, mnogo znam, ali nemas kome da kazes jer ću ja u apsu, kakvi uzbunivači kakvi bakrači, samo motka…

  2. Sva ekonomija se svodi na zaduzivanje Srbije. Cak i radnici koji rade u nazovi stranim fabrikama dobijaju plate od zaduzivanja drzave preko subvencija, ostalo se preraspodeli i otme, narodu ostaju mrvice i da se kliberi kad mu obecaju 20 evra, plus vitamini. Pitanje je odakle se finansira gradjevinarstvo, tu sigurno nije nesto u redu sa tim parama.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.