Protest stanara Geneks kule: Blokada Gazele ako se prodaja ne zaustavi

Ostavite komentar


  1. koliko stanari placaju za odrzavanje zgrade,ako placaju,najbolje da i vi budete dio kulturnog dobra i svi vasi naslednici

  2. Da je drzava htela ili mogla da sredi tu zgradurinu, ona bi to do sada vec uradila. Privatna firma ce bar da sredi i zgradu i sve oko zgrade. Pogledajte kako se rekonstruisu Beogradjanka, Sava centar i BIGZ. Da smo cekali da drzava sredi te zgrade, to se nikad ne bi desilo.

  3. Kada pozovete na RUSENJE OVE VLASTI, PODRZACU VAS.
    Ovako , performansi naše nemoći, i tzv izbori ME NE ZANIMAJU.
    IGRAJTE SE I ZALUDJUJTE NAROD U NJEGOVOJ TRAGEDIJI.

  4. Pogled s zgrage Genexa, isti kao sa Beografa na vodi, samo sto zgrada Genexa potonu ,kao i radnici(5000njih) ,kao i njihove materijalne nadoknade, koje cekaju od 2007?..??.Sad ce zgradu nrekom za sicu dati, umesto da se sredi i bude simbol ,Novog bgd-a ? Strasno, a bila je svetska firma! Sve se prodade nista ne ostade nase..?

  5. Nismo više u socijalizmu. Normalno da treba da se proda. Objekat je zaštićen, sigurno se neće rušiti, a za šta će investitor da koristi prostor to je njegova stvar. A Vi gospodine Diznilend pravite kod svoje kuće. Srdačan pozdrav.

  6. platili mnooogoo manje, samo ste to sad brzinski zaboravili…

  7. Kakve veze imaju stanari stambenog dela sa poslovnom kulom ? Bilo bi bolje da se skupe i srede sramotu oko svog dela , izgleda jadno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.