Prvi virtuelni sajam poljoprivrede 1Foto: pixabay/ fancycrave1

Uprkos tome što ove godine na novosadskom sajmu većina priredbi nije održana zbog pandemije koronavirusa, vrednovanje kvaliteta proizvoda i usluga je organizovano na virtuelnoj platformi a organizatori najavljuju i prvi sajam poljoprivrede Expoonline, koji će se održati od 14. do 18. decembra.

Na virtuelnom Poljoprivrednom sajmu biće predstavljeni proizvodi nosilaca šampionskih pehara sa ocenjivanja „Najbolji u 2020“ navode organizatori i ističu da su na platformi expoonline.rs omogućili izlagačima da predstave svoje proizvode i kompaniju, istaknu sajamske popuste i direktno komuniciraju sa posetiocima.

Prilike za pregovore i trenutno sklapanje poslova pomoći će i podstaći B2B sastanci. Edukacije i promocije realizovaće se kao onlajn konferencije, vebinari i prezentacije.

Kako kažu, uz neophodnu registraciju svakom posetiocu je omogućeno prisustvo na virtuelnom Međunarodnom poljoprivrednom sajmu.

Višestruka pretraga izlagača, pregled proizvoda i usluga, sajamske cene i akcije učesnika, mogućnost dogovora za kupovinu, kongresne aktivnosti, ali i audio i video komunikaciju sa izlagačima, novi je sadržaj koji je Poljoprivredni sajam onlajn omogućio svim korisnicima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari