Putin donosi Srbiji 20 sporazuma i ugovora

U prvom planu ekonomski efekti posete ruskog predsednika

Ostavite komentar


  1. Najznačajniji dokumenti pripremljeni su za sektor energetike, ali ih po vrednosti premašuju projekti u infrastrukturi.

  2. Bojim se da će se iskrena dobrodošlica Putinu, zbog privođenja ljudi iz cele Srbije, kako bi „uveličali“ slavlje,
    pretvoriti u nešto ružno, što ostavlja gorčinu i kvari odnose dve zemlje.

  3. Manite se megalomanskih projekata kao što je pruga Beograd-Bar jer Srbija ima bez ulaganja u infrastrukturu istu razdaljinu do Soluna, Rijeke ili Kopra.
    Pruga Beograd-Bar je samo vreća bez dna i od tog projekta srbija nema ama baš nikakvu ekonomsku računicu. Taj Ruski visokotehnološki park je smejurija jer oni nemaju nikakvu visoku tehnologiju koja bi bila u interesu Srbije. Znači da se na kraju sve svodi na to, da Rusi daju kredit, ti ga otplaćuješ, a oni rade sami investiciju ,tako da ispadne na kraju da si rob.

    1. Ne samo Rusi, po istom principu investiraju i Kinezi, koji naseljavaju Srbiju.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.