Radnici Geoksa: Naša deca su sanjala more, a mi smo sada u moru problema

Zabranjen im ulazak u krug fabrike, a lične stvari im dostavljene preko kapije

Ostavite komentar


  1. uz poštovanje i empatiju za stanje u kome su, ipak da pitam, da li je taj narod mislio da i dalje živi u socijalizmu? Niste znali da radite kod kapitaliste koga interesuje profit a ne da li imate kredite i ko će od vas na more? Da li je to trebalo neko da vam kaže, pa kad vam nije rekao vi ste svi u zabludi sve vreme? Ne, gospodo, predsednik vam je doveo kapitaliste, kapitalistu interesuje profit; tako sada funkcioniše svet. Dobro jutro.

  2. Kad bi mogli nekako Đilasa vežu za sve ovo bilo bi im mnogo lakše i radnicima i vlasti.

  3. Kažu da su u moru problema. Ako i dalje veruju Vučiću i njegovoj bandi esenesovaca koji su uzurpirali sve u Srbiju -pa čak i reke, šume, jezera, rudno blago idr.- a uskoro će i vazduh, a kojih je kako navodi AV preko 700.000 u jadnoj Srbiji, uskoro će te i vi i mnogi drugi biti ne u moru problema nego u moru govana! Došlo je vreme kada su se otvorila i druga tržišta jeftinom radnom snagom bezdušnih trogovca -Rama u Albaniji, Kurti na Kosovu, Makedonci i Bosanci itd. gde ljudi rade za još manje novca nego kod nas, pa će, mnogi poslodavci početi masovno preseljenje svojih pogona u te zemlje. Vučić je uzalud trošio stotine miliona evra iz pozajmljenih kredita da bi u Srbiju dovukao strane spekulante. Naravno te kredite neće plaćati on nego srpski narod. Verovatno su se AV i njegovi esenesovci „očešali“ od stranaca za masne provizije -a sada, kada su u Srbiji opljačkali sve što su mogli, strancui beže a radnici ostaju u bedi i beznađu! To je ta Vučićeva Srbija „zlatnog doba“- to je doba otimanja, pljačke, bogaćenja pojedinaca uz sve više gladnih u inače, bar što se proizvodnje hrane tiče, bogatoj Srbiji. Ali u tu mogućnost je Vučić poklonio Arapima i drugim strancima!

  4. najgore je, ovi isti koji su sada odpusteni, ce ponovo, sledece godine da biraju ovog! nije vise krivica u njemu, nego u vama, kao narod. takav ogranicen narod i nezasluzuje bolje!

  5. Nebrini te se. Vucic vas vodi na more. Garantujem. Pa vi se kunete u njega, zar da vas ispali

  6. Glasali ste za Vucica pa sad jedite korenje I pasite travu. Opasuljivanje je stiglo. Zlatno doba u svom svojem sjaju

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.