Radnici INPRO-a traže razgovor sa Vučićem

Ostavite komentar


  1. Reorganizacija je neophodno kako bi se rentabilno poslovalo a radnici jesu u nezavidnom polozaju a posebno invalidi rada i verujem da ce se pronaci adekvatno resenje za njihove probleme.

  2. U svakom slucaju ako im je firma propala bolje da prihvate ovu ponudu vlade. Mnogo je firmi u Srbiji koje su propale pa radnici nisu ni dobile otpremnine. Na primer Fabrika sijalica Pancevo.

  3. To sto su invalidi nista im ne pomaze. Za vreme demokratske vlasti ukinuta je naknada za stepen invaliditeta za one koji odu u invalidsku penziju zbog posledice bolesti. Pa sada oni koji nemaju 20 godina radnog staza a razbole se imaju penziju od 12.000 dinara a stepen ostecenja i 100% ali po zakonu nema nista. Savetujem im da uzmu to sto im nudi drzava i zavrse pricu.

  4. Premijer ce im izaci u susret i primiti ih na razgovor. Mislim da stvarno vise nema smisla ovo sto opozicija radi. Podstrekavaju radnike na proteste i nerad.

  5. Pa ne moze Vucic da resava probleme po radnim organizacijama, valjda se zna ko to resava. Zao mi je sto ljudi na ovakav nacin mora da ostvaruje svoja prava.

  6. Od Vučića se uvek u ovakvim situacijama očekuje mnogo, a često ta očekivanja nisu realna.

  7. Nešto ipak verujem da je država ozbiljno pristupila revitalizaciji naše privrede i da jje sve manje ad hoc rešavanja slučajeva

  8. Ovo je jako važno da građani Srbije mogu da se oslone na premijera koji ima i pronalazi rešenja za sve probleme. Aleksandar Vučić je jedini koji radi na tome da građani žive bolje. Radnici u fabrikama će imati bolje uslove, i nijedna fabrika neće biti zatvorena.

  9. Neizvodivo je da Vucic licno resava sve probleme u drzavi, ali ce sigurno imati razumevanja za ovaj slucaj.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.