Radnici organizovali štrajk upozorenja zbog oca Dijane Hrkalović (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Naravno. Treba da se upropasti prvo pa da se proda u bescenje. A drugi da uzme kajmak. Taktiga zutih i onih dinkicevih

      1. Ne zivi on u proslosti, nego koristi SS taktiku „zamene teza“ i „napad je najbolja odbrana“. Treba odbraniti necasni profit u vidu sendvica ili neceg veceg.

  2. Sramota. Da bi izbegao hapšenje, gura ćerku u politiku kao tipičan model izbegavanja odgovrnosti. Masa takvih kao što je Dane je pod zaštitom SNS klike i radi šta hoće.

  3. Tekst nema dodira sa realnom situacijom. Ovu firmu su urnisala dva prethodna direktora, Stojanovic i Grozdic- ljudi imaju krivicne prijave za finansijske malverzacije… Lako su proverljive informacije.

    1. Hoćeš da kažeš da zaposleni štrajkuju protiv BIVŠIH direktora i traže njihovu smenu? Pa, genijalno!

      1. Ne genijalno, vec žalosno,
        Nušic na delu, u izvodjenju Ožalošcene porodice.
        Lepo je biti direktor u zemlji Srbiji.

      2. Ne genijalno, vec žalosno.
        Pravi Nušic na delu, u predstavi Ožalošcena porodica.
        Lepo je biti direktor u zemlji Srbiji.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.