Raskrikavanje: Advokat blizak vrhu vlasti registrovao firmu koja kupuje Večernje novosti

Ostavite komentar


  1. Ovi SNSovci su otisli jos jedan stepenik iznad mafije, i niko od njih ne vidi da ima bilo kakvih problema oko svih tih poslova. Srbija ima malo zatvora da strpa sve ove mafijase kada padnu sa vlasti.

    1. Kad kupite kola na firmu. Imate povrat poreza od drzave. Za to mu ne treba ofsor firma vec je dovoljna srpska firma. Tako da tekst nema veze sa vezom u tom kontekstu.

      Smrdi prica da je sinisa nekoga poducavao kako da otvori ofsor firmu. Jer te procecedure mogu da rade konobari.

      Raskrinkali su nikoga ovi koje citirate u clanku. Jer je Sinisa Mali ekonomista i radio je kao savetnik. Znaci ipak je revolucija krenula iz posebnih fekalnih beogradskih klubova a vucic je neko ko im je potpisao vladarske titule… iako su dosli iz NALEDA…

      1. Nije tačno da država vraća porez. Ti nemaš blage veze o poreskom sistemu. Nemaš pravo na povraćaj PDV a. Nemaš pravo na povraćaj PDV a na gorivo delove i sve što je vezano za kola.Naravno ako kola ne služe kao kamion.

      2. Ne luperajte. Povrat PDV da za teretno vozilo. Ostalo ne stoji osim da je Mali ološ.

  2. Eto, nama čovek koji je izbegao plaćanje poreza, predsednik koji godinama nije plaćao Infostan, oni nam drobe o poštenju, finansijskoj disciplini, marljivosti… Pa da li smo mi normalni?

  3. Ovaj advokat ispunjava sve uslove da bude ministar u Srbiji, a mozda i premijer!

    1. On nema potrebe da gubi vreme u „vladi „, da se zamajava sa zakonima i primitivnom propagandom sekte i slicne gluposti , jer su tamo vec gospodja Brnabic i gosp.Mali , a on ima mnogo vaznija posla i prijatnijih putovanja po egzoticnim zemljama .Plasirati , sigurno uloziti novac , zaradjen svojim znojem , i vestinom “ pravih “ prijatelja , naravno “ legalno “ zaradjen “
      Plus pravo je zadovoljstvo lansirati , prepoznatljive mlade talente iz sns sekte , koji nece zaboraviti na mentora , ako dodje vreme zvano “ nedaj boze „

  4. A, da taj advokat možda nije bio Vojin asistent na Pravnom kada je najbolji student učio prava, i držao mu vežbe iz ovoga što rade? Dragi moj narode, sve ovo je plod začet u to vreme, sada je samo sazreo pa nas zapalo da ga moramo pobrati! I „Novosti“ će tu biti samo u svrhu pozivanja na radnu akciju – „Ćuti, i beri“!!!

  5. Ako je ovo tacno treba svakog Dana na ulice I raskrinkati prave lopove,zasto o ovome opozicija cuti ,moze li se kupiti termin na nekoj televizijom I ovo dokazati otvoriti oci narodu

  6. Sta ako je ta kola kupio tako, da bi zaobisao izlaganje policijskoj mafiji sa bentlijem. Obzirom da su kasnije smenili saobracajnog komandira i generala…

    Msm. Takvo sakrivanje bi savetovala i BIA. To je praksa uvek kada je lice mozda u nebezbednoj situaciji od strane drzavnih organa… msm. Ipak su mu brata napali. To je praksa nastala nakon napada na licne clanove porodice gen. Mladica, lazarevica…
    A ana brnabic i Mali nisu skolski prijatelji, ne samo zbog razlike u godinama vec je ona bila bliska sa sadasnjim predsednikom privredne komore. Msm. Da ste njega pomesali sa Malim.

    I takodje treba napomenuti da je ona preko naleda dosla do vlasti. Gde je bila bliska sa Zoranom Mihajlovic…

    Msm. To nisu tajni podatci sto ja napisah

  7. Ovo nije više vlasna familija ovo je vlasni oktopod sa hiljade i hiljade pipaka!

  8. Šta li će podići umsto zgrade Novosti u centru? Opet neka kula od petstotina metara visine?

  9. Svu nam imovinu opljacka engleski MI 6. A, Sinisa Mali jr izgleda sef te.MI 6 skoljke u Srbiji, gde mu je ce k i Vucic podredjeni.

    1. Ako malo bolje proucite primeticete da je g. Mali mnogo blizi francuzima. Imate sijaset primera

      1. Od ‘Frsncuza’ on poznaje samo Caneta butikasa. A da je kojim slucajem to znao Djindjic i danas bi bio ziv.

  10. Sve ovakve lopovske „privatizacije“ po okoncanju ove mafijaske Vuciceve diktature, treba ponistiti a glavne aktere surovo procesuirati i na dugogodisnje robije poslati. Samo tako moci ce Srbija da se „oporavi“ i za buduce „privatizacije“ bude primer sta ne sme da se radi. Naravno opljackanu imovinu oduzeti, makar se „vodila“ i na „tetku iz Kanade“.

    1. I dok nam svakih 10 minuta puštaju Vučića i njegove poslovne uspehe, dotle nas njegovi iza tog paravana vešto pokradoše novčanike iz dzepova

    2. Ne luperajte. Povrat PDV da za teretno vozilo. Ostalo ne stoji osim da je Mali ološ.

  11. Samo kukumavčimo po ovim komentarima a kada treba da se izađe na ulicu (na TV ne možemo jer ne daju), onda nas Vučićevi „novinari“ prebrojavaju na prstima ruku.
    Ne mogu glumci i istrošeni „političari“ da vode narod ka pravdi i istini.

  12. Ako ovo nije „organizovani kriminal“ ja zaista ne znam sta je. Ministri, predsednica vlade, kontraverzni biznismeni, bogati tajkuni i kriminalci, bivse zene i advokati. Koja papazjanija majko mila i dragi glasaci, koga bre izabrasmo. Pa Vlada Budala bi bolje i postenije vodio drzavu nego ovaj nesvet. Strasno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.