Reagovanje direktora RZS-a: Srbija manje siromašna i od pojedinih zemalja EU

Ostavite komentar


  1. Mmm tigrevi… Kada bi AV sutra isključio iz saobraćaja sva vozila starija od 10 godina ne bi trebalo nikakvo reagovanje RZS. Reagovali bi automehaničari koji žive od krševa.

  2. Hahahahahahahahahahahahahahahaaahaha… I opet, hahahahahahahahahaha…

  3. Još jedan propagandista vladajućeg režima. Bilo bi dobro da sa ovim svojim brojkama prošeta po Srbiji, i objasni silnoj sirotinji, kako odlično žive. Sramota od struke, a kao čovek sigurno ne ume da pocrveni.

  4. Po toj naprednjackoj statistici Srbija je postala ekonomski tigar u regionu. Niko nema plantaze kao mi u Jovanjici, mi prosipamo mleko, imamo vistak stocnog fonda. Nasi biznismeni su na poternicama. Dve najvece fabrike poklonili smo kinezima…

  5. Možda manje nego u Rumuniji koja ima 20 miliona stanovnika. Što to ne prevede u procente pa bi se onda videla prava slika.

  6. Iz petnih žila nas ubeđuju da dobro živimo…izmišljaju neke koeficijente i izvlače nerealne prosečne zarade.

  7. Народу је безброј пута речено да живи много боље, али њему не вреди говорити!
    Статистика инфлације наша ‘дика’,што пожелиш то и наслика!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.