Reagovanje EPS-a na saopštenje niškog odbora Pokreta za preokret: Neutemeljeni napadi zasnovani na neistinama 1foto (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ)

Povodom saopštenja niškog odbora Pokreta za preokret, Elektroprivreda Srbije najoštrije demantuje da je EPS odgovoran za nekakav kvar koji se pominje, navodi se u saopštenju tog preduzeća koje je dostavljeno našoj redakciji.

– Neutemeljeni i zasnovani na neistinama napadi na EPS poput ovog, primer su loše i zlonamerne politike, jer oni koji napadaju ne znaju ni čime se EPS AD bavi i trebalo bi da se bolje informišu pre nego što se obrate javnosti.Podsećamo da svako iznošenje neistina i zlonamernih neosnovanih optužbi ni manje ni više nego za pljačku građana, kao i prenošenje istih,  podleže pravnoj odgovornosti – piše u saopštenju Elektroprivrede Srbije.

Niški odbor Pokreta za preokret tražio je juče hitan odgovor od Elektroprivrede Srbije o tome kada planira da otkloni kvar koji je nastao u EPS još 19. decembra 2023. godine jer, kako tvrde u tom pokretu, Nišlije zbog kvara i na kraju grejne sezone dobijaju duplirane račune za struju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari