RERI podneo krivičnu prijavu protiv Milorada Grčića

Ostavite komentar

  1. Taj je ugrozio i finansije države i snabdevanje . Do sada je potrošeno petsto miliona evra za uvoz struje i trend će se nastaviti bar još dve godine.

  2. Da li je formulacija ..“široka autonomija u pogledu poštovanja zakonskih propisa“ pleonazam za -nepoštovanje propisa? Propisi se ili poštuju ili ne.

  3. Samo vi podnosite krivicne prijave a on i dalje vodi EPS i postavlja svog ditektora Markovica da bude generalni EPSa. Odugovlace da zaboravimo da bi ga postavili.
    Cekamo vas i ne zaboravljamo

  4. Tresla se gora rodio se miš.Nista od tog nece da bude tako i u jppeu svi podedjeni svališe sve na generalnog ispade samo on odgovoran ,a ovi drugi evo su i danas na rukovodecim mestima i nikom ništa zaboravi se lopovluk to je mazanje očiju javnosti pred izbore.

  5. Smeniti sve direktore i šefove.Sve je to nestručno,nije samo Grčić.Da je samo on ne bi se ništa desilo.

  6. Najsmešnije je ono kada je sa papira čitao predlog o izgradnji nuklearki modularnog tipa.

Ostavite komentar

Ekonomija

Naslovna strana

25. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.