RGZ: Besplatan uvid u podatke katastra nepokretnosti

Ostavite komentar


  1. Kojim to odlukama/zakonima su sudske kupoprodajne odluke bez znacenja pa nije moguce upisati stan jer moras da obezbedis potvrdu da je predhodni vlasnik isplatio kompletnu sumu iako je ugovor sud overio pre vise od 20 godina???

  2. A zašto RGZ mrzi stranke? Pa šta ako se građanin usudi da na šalteru traži prepis lista nepokretnosti da ga odnese notaru? Neka RGZ samo ažurira rešavanje predmeta od pre nekoliko godina, i ne zaboravi da postoji zbog stranaka…

  3. Zelim proveriti da li se deo porodicne kuce u kojoj zivim 20 godina posle smrti oca ,i zavrsene ostavinske deobe i dalje 1/4 vodi na brata koji zivi u Kanadi vec 30 godina a zeleo bi svoj deo prepisati na mene ,hvala

  4. Molim nadleznu sluzbu katastra Novi Beograd za status-resenje predmeta broj 952-02-6-225-1360/2021.kuporodaja je obavljena januara o.g. a resenje o promeni vlanistva jos nije doneseno. Hvala.poz..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.