Rio Tinto: Nismo potpisnik Pisma o namerama između Vlade Srbije i Evropske unije, mnogo dezinformacija o projektu Jadar

Ostavite komentar


  1. Rio Tinto – radite netransparentno, skriveno , mutno !…smešno je da vi govorite o “ iskrenosti i otvorenosti „…naravno, mogli bi PUNO da pričate o KORISTI jer vas to jedino interesuje!.. i zato – RIO TINTO MARŠ IZ SRBIJE- to valjda razumete !!!

  2. Uopšte nije bitno da li ima dezinformacija oko Jadra ili ne.Bitno je da se vi pokupite iz Srbije sa svim vašim firmama ćerkama zajedno.I to za uvek.

  3. Зашто не користите технологију рударења као у Немачкој па се народ не би бунио..али ви хоћете да затрујете и воду и земљу…па онда идите одакле сте и дошли…марш из Србије

  4. Drzava onemugucava dijalog. Desava se na marginama I vec je na Euronews I na N1 bilo price od po 45min za I protiv I shvaceno je da je prica veca od 45min I da se rudarenje svodi na neverovanje instutucijama odnosno samima sebi.
    Tako da znam sebe, mislim da znam I tebe. Sve je u redu sa projektom, veoma u redu, do nas je.

  5. Kopajte litijum u vasoj prelepoj, velikoj i bogatoj Kanadi. A mozete i u Nemackoj. U Panami ne mozete na zalost jer su vas naglavacke iz iste izbacili. Obogatite vasu divnu Kanadu umesto sto bi da bogatstvom zaspete Srbiju, Panamu, nemacku, Australiju…M’RS iz Srbije.

  6. Jedina stvar koja nije dezinformacija je ekološka katastrofa koja bi bila posledica “projekta”. Sve ostalo je pi-ar. Rio Tinto je tamni oblak iznad Srbije. Nadjite si druge potkupljive partnere u nekoj drugoj zemlji, ako vam to podje za rukom.

  7. Ovde je ocito da komentarisu ljudi koji su nesto naculi iz „proverenih“ krugova. Zato nam tako i ide. Nista temeljito.

  8. Vaš portfolio je dovoljan, te je svaka vaša „naučna“ debata o „projektu“ Jadar potpuno bespotrebna. Nadam se da ovaj narod ipak ima dovoljno mozga da Vas najuri odavde zauvek

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.