Rio Tinto: Obezbeđenje u dolini Jadra u skladu sa propisima

Kompanija reagovala na zahteve udruženja gradjana da povuče obezbeđenje koje, po njihovim navodima, patrolira seoskim putevima u dolini Jadra

Ostavite komentar


  1. Zbog ovakvih, kao Rio Tinto, formiraju se gerile, a onda…ravnopravni razgovor o zakonima.

  2. Kojim propisima? Vi ste ilegalno ovde, a na stranu sto ste raspisali konkurse preko infostuda za radnike, odakle vam ideja da cete da krenete da radite osim ako zvala nije ugovorio sve ispod zita kao sto jeste

  3. Nasi preci pali u odbrani Srbije na Ceru 1914.godine prevrcu se u grobovima saznavsi kako ovaj okupatorski sns rezim danas prodaje Srbiju stranim okupatorima.

  4. Чињеница је да иза њих остаје пустиња.Уништити родну земљу због рудника, то само лудаци пристају на то.Треба их отерати из Србије.

  5. Zagadjvac rio tunto je nepozeljan u stetan na balkanu. Dokle vise. dokle?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.