RTS: Izvučena loto sedmica vredna 3,3 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Gledao sam. Ako sam nekada i imao zadršku, sada sam sasvim siguran da je Loto u Srbiji nameštena i kontrolisana igra. Ne samo sada, nego oduvek!

  2. Da, kako da ne?! Kriminalna vlast po starom dobrom obicaju saceka da se nakupi malo vise novca i onda preko svojih softvera sami sebi izvuku sedmicu! Sami ste videli koliko puta su bili skandali tokom izvlacenja!

  3. Sasvim nelogicno. Loto+ je bio skoro 3 miliona, za njega je bilo potrebno dodati 20 sto znaci da bi neko ipak zeleo duplu sansu makar i da igra 10 kombinacija. Razlika izmedju 1000 i 1200 je mizerna i svako bi za tako malu razliku povecao sebi sanse. Previse nelogicno, sve vise i vise mirise ovaj Loto na namestaljku, samo mi nije jasno da li ti ljudi koji kradu (neka bude AKO KRADU) misle da ce da prezive gnev svih onih koji su pokradeni. A nece ih biti ni 100 ni 1000 ni 10000. A dovoljan je samo jedan koji nema nista da izgubi.

  4. Krajnje je vreme da se priključimo Euro lottu ili promenimo način nagradjivanja!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.